Rudolf Péter ismét az Ahogy esik, úgy puffan csapatával lépett közönség elé Komáromban

2018. október 8. - 17:37 | Kultúra

Október első napjaiban dupla sikert könyvelhetett el az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs show csapata.

Rudolf Péter ismét az Ahogy esik, úgy puffan csapatával lépett közönség elé Komáromban
Gubík Ági, Olasz István, Rudolf Péter, Majorfalvi Bálint, Szabó Viktor és Nagy László

Rudolf Péter már második alkalommal lépett fel a műsorban és ismét zajos sikert aratott teltház előtt Majorfalvi Bálint műsorvezetésével - aki egyben a feladatok kitalálója is -, Gubík Ági, Olasz István, Szabó Viktor, valamint Nagy László partnereként a RÉV-ben. Az eseményről - az esten lezajlott néhány derűs jelenetről - videofelvételt is közzétett a csoport.

Két nappal később Csehországba kirándult a műsor, a helyszín ezúttal Brno volt. Itt Jókai Ági, Laboda Róbert, Téglás Márton és Nagy László léptek színpadra Majorfalvi Bálint vezetésével, feladványaival. Az eseményre a "Kafedik" (Kazinczy Ferenc Diákklub) szervezésében került sor. A többnyire egyetemistákból álló közönség felhőtlenül szórakozott a lendületes, több mint egy órán át tartó improvizációs show-n.


Téglás Márton, Majorfalvi Bálint, Jókai Ági, Laboda Róbert és Nagy László

Az Ahogy esik, úgy puffan csapata továbbiakban is igyekszik eleget tenni a meghívásoknak különböző formációkban, szereposztásban, hiszen a műsor frissentartásának egyik titka a több alkalommal változó kreatív szereplőgárda. A csoport Facebook-oldala továbbra is él, ahol az érdeklődők elsőkézből értesülhetnek az aktuális fellépésekről, illetve a Youtube-csatornán egyre több videó őrzi a vidám esték hangulatát.


(-)