Ruhagyűjtőből mentettek ki a tűzoltók egy beszorult nőt

2020. augusztus 10. - 11:59 | Régió

A használt ruhák begyűjtésére kihelyezett konténerben próbált szerencsét a hölgy, mint azt teszik hozzá hasonlóan igen sokan. Szavai szerint ő sem először, viszont most ráfizetett.

Ruhagyűjtőből mentettek ki a tűzoltók egy beszorult nőt
Fotó: Joj TV

Az eset az érsekújvári járásbeli Udvardon történt a minap. A fiatal nő az udvari községi vállalat telepén lévő konténerből próbált ruhát csenni, de beszorult a keze. Szerencséjére ez még munkanapon történt, ha ugyanis a hétvégén történt volna, talán senki nem hallja a segélykiáltását.

Ladislav Mazan, a vállalat munkatársa és Martin Kedro bevetési parancsnok is közölte, hogy a konténerbe olyan forgó mechamizmus van beépítve, mellyel befele lehet nyúlni illetve ruhát dobni, de akinek beszorul a keze, az nem tudja kihúzni.

A nő azzal érvelt, hogy ez már korábban sikerült neki, nemcsak a telepen, de Érsekújvárban is.

Most könyökig beragadt, majd az érsekújvári tűzoltóknak kellett bejutniuk a konténerbe, hogy a benne lévő hengert szétvágva kiszabadítsák. Mindeközben tartaniuk is kellett a nőt, aki csak a kosarára tudott támaszkodni az egyik lábával.

A tűzoltók szerencsére már tudják, mi a teendő, ugyanis nem ez volt az első alkalom, hogy embert kellett menteni ehhez hasonló konténerből.

(Noviny.sk)