SAGAX klinika: A páciensekre fordított idő számunkra a legfontosabb 

2022. november 24. - 14:09 | Régió

Gördülékeny és gyors időpontegyeztetés, a páciensek türelemmel való meghallgatása, hangulatos és korszerűen felszerelt rendelők – ezek a jellemzői a Dunaszerdahelyen található SAGAX klinikának, melynek újonnan létrehozott rendelőiben gyors foglalással, minimális várakozási idő után juthat szakszerű orvosi ellátáshoz. 

A SAGAX Klinika 2001 óta ismert a dunaszerdahelyi régióban. Több mint húsz évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy egy modern és barátságos hangulatot árasztó egészségügyi intézményt hozzanak létre, ahol az orvosnak jut ideje a pácienseire. A klinika jelenleg a nőgyógyászat, a traumatológia, az ortopédia és a plasztikai-esztétikai sebészet területén nyújt egészségügyi ellátást, és valamennyi osztályán minimális várakozási idővel fogadja a kivizsgálásra jelentkezőket.

Szabad időpontok, alapos kivizsgálás és hatékony kezelés

A klinika fő filozófiája, hogy a betegekről magasan képzett, odaadó orvosok és ápolók gondoskodjanak, akik készek meghallgatni a pácienseiket, és megfelelő időt szánnak a vizsgálatokra. A tapasztalt szakemberekből álló csapat felkészülten várja, hogy a lehető legközelebbi időpontot találja meg az Ön számára, mind az öt ambuláns osztályon. A traumatológiai részleget MUDr. Peter Malinovský és MUDr. Alan Dostál vezeti. A plasztikai és esztétikai sebészetet MUDr. Jozef Fábry irányítja. A nőgyógyászati osztály professzionális hozzáállását és diszkrétségét MUDr. Zsemlye Tóth Judit garantálja, az ortopédiai rendelőben pedig MUDr. Róbert Kollár felel azért, hogy a beteg mihamarabb visszakapja a fájdalommentes mozgás örömét. A fent említett osztályokhoz hasonlóan a nőgyógyászati-ultrahang ambulancia is alapos vizsgálatot nyújt MUDr. Igor Slezáknak köszönhetően.

Foglaljon időpontot még ma, és azonnal kezdődik a kivizsgálás

A korszerűen felszerelt rendelőkben dolgozó kiváló orvosok és a segítőkész személyzet tagjai olyan környezetet teremtenek, ahol a páciensek minimális várakozási időn belül bejuthatnak egy vizsgálatra. A minimális várakozási idő mellett a teljes egészségügyi ellátást egy fedél alatt biztosító rendszer a betegek különböző egészségügyi intézmények közötti mozgását is jelentősen lecsökkenti. A páciensek így időt és pénzt spórolhatnak. A specialistáinkhoz történő időpontfoglalás nagyon egyszerűen és gyorsan történik. Elég, ha az érdeklődő telefonon felhívja a klinika recepcióját vagy kitölti a kapcsolatfelvételi űrlapot, illetve e-mailben is foglalhat magának időpontot.

A SAGAX klinikával kapcsolatos minden szükséges elérhetőség és egyéb fontos információ megtalálható a www.sagax.sk weboldalon.

Tudta, hogy…?

… a klinika nagy hangsúlyt fektet a stresszhelyzetek elkerülésére és a nyugalmas környezet kialakítására nemcsak a betegek, hanem a kísérő személyek esetében is. A vizsgálat ideje alatt a pácienst elkísérő személyek pihenhetnek a klinika földszintjén található kávézóban, vásárolhatnak a jól felszerelt gyógyszertárban, vagy igénybe vehetik egyéb érdekes szolgáltatásainkat.

(PR-cikk)