Saját lányát és két diáklányt is molesztálhatott egy nagymegyeri pedagógus!

2020. december 2. - 11:41 | Régió

Szexuális visszaéléssel gyanúsította meg a rendőrség a nagymegyeri szlovák tannyelvű alapiskola egy pedagógusát - értesült a Paraméter.

Saját lányát és két diáklányt is molesztálhatott egy nagymegyeri pedagógus!
Fotó: Cséfalvay Á. András (archívum)

Információnkat megerősítette Zlatica Antalová kerületi rendőrségi szóvivő is, aki közölte, a dunaszerdahelyi járási rendőrkapitányság vizsgálótisztje két konkrét eset kapcsán gyanúsítja szexuális visszéléssel a férfit, emellett saját lánya molesztálása kapcsán is gyanúsítottként kezelik.

Holényi Gergő nagymegyeri polgármester későbbre ígért reakciót az ügyben.

A rendőrségi szóvivő elárulta, az első, éppen a családon belüli esetre a férfi volt felesége figyelmeztette a rendőrséget. Állítása szerint volt férje közös kislányukat zaklatta szexuálisan.

"A rendőrség a bizonyítékok elemzését és a tanúvallomásokat figyelembe véve kiderítették, hogy a férfi már a múltban is molesztált más kislányokat" - fogalmazott. A gyanú szerint nyolc évvel ezelőtt (!) elcsalt a lakásába egy akkor 14 éves kiskorú lányt, akit fogdosott és a száján csókolgatott.

2019 és 2020 fordulójáról származik a következő eset, amit nyilvántartásba vettek, ekkor hasonló módon molesztált ismét egy 14 éves lányt. Állítólag a közösségi oldalon győzködte a lányt, hogy engedjen a csókokon kívül "mást" is.

Arról egyelőre nincs hitelt érdemlő információnk, hogy a két, egymástól időben távoli eset között történt-e még hasonló.

A rendőrség az elmúlt hétvégén őrizetbe vette a férfit, a vizsgálótiszt pedig javaslatot tett a vizsgálati fogságára. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja, 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik az elkövetőt.

(parameter)