Segítsünk együtt a dunaszerdahelyi Dávidkának!

2019. november 14. - 10:08 | Régió

Dávidka 2019 áprilisának elején veleszületett súlyos szívrendellenességgel jött a világra. Már héthetes korában átesett első életmentő műtétjén, ami ahhoz volt szükséges, hogy a következő műtétekig a szíve és a keringése működhessen.

Segítsünk együtt a dunaszerdahelyi Dávidkának!

Azt követően, hogy a szív- és keringési elégtelenséget ez a műtét ideiglenesen stabilizálta, Dávidka szépen fejlődött. Nővéreivel jókat nevet, minden érdekli, sokat mozog.

Időközben három nemzetközileg elismert gyermekszívközpontban is megvizsgálták, amelynek eredményeként csak a felső-ausztriai Linzben található gyermekkardiológia ad olyan esélyt a gyermek számára, amely megoldaná szív- és keringési elégtelenségét, és lehetőséget adna Dávidka számára minőségesebb életre.

A szakvélemény szerint azonban a műtéti beavatkozásra nagyon rövid időn belül szükség lenne. A műtét költségeit pedig, amelynek összege 61 600 euró, a családnak kell megtérítenie.

„Önerőből azonban sajnos nem tudjuk megoldani a műtéti költségek kifizetését. Ezért is kérünk minden jószándékú embert, ha tehetik, járuljanak hozzá adományukkal és imáikkal a műtét elvégzéséhez!” - fordult kéréssel a nyilvánosság felé a Herceg család.

Időközben a Facebookon is alakult egy Jótékonysági licit Dávidkáért elnevezésű csoport, amelynek célja, hogy adományokat gyűjtsön a kisfiú számára licitálás formájában. Ennek lényege, hogy bármelyik tag felajánlhat kézműves vagy egyéb termékeket, szolgáltatásokat (frizura, smink, kozmetika stb.), értéktárgyakat, süteményeket, tortákat, könyveket, ruházatot, illetve bármit, aminek mások hasznát vehetik. A csoport tagjai ezt követően licitálhatnak az adott termékre vagy szolgáltatásra, majd a legmagasabb összeget felajánló megkapja azt. A felajánlott összeget egyenesen Dávidka számlájára utalják, a licit nyertese pedig az átutalásról szóló banki igazolással veheti át a terméket, illetve veheti igénybe a felajánlott szolgáltatást.

Dávidka számlaszáma: SK95 0200 0000 0042 0986 2451

Elérhetőség: marian.herceg@gmail.com

A család előre is köszöni minden jólelkű embernek a felajánlásokat.


(parameter)