Selymes ízű és ellenállhatatlan – ilyen a nagymegyeri jegeskávé!

Kóstolja meg ezt a hűsítő finomságot, amely hazai tejből készül. A Nagymegyeren található Euromilk tejgyár már nyár elején megjelentette saját jegeskávéját, különlegességgel szerette volna feldobni a hazai piacot – így készült el ez a hideg kávéital, amely üdítő társa lehet minden ínyencnek a forró nyári napokon. 

A jegeskávé igazi felfrissülést kínál. Koffeintartalma ugyanolyan, mint az eszpresszókávénak, 1 dl jegeskávé 29 mg koffeint tartalmaz. 

A termék hőkezelt eljárással készül. Az üzembe 15 környékbeli, többségében magyar ajkú termelő szállítja a tejet a közeli Dunaszerdahelyi, Galántai és Komáromi járásból. A nagymegyeri gyár a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve, szinte 100%-ban automata gépsorokkal ellátott üzem. 

Az Ice Coffee-t félliteres, visszazárható PET-flakonba töltik, amely kifejezetten fogyasztóbarát méret, könnyen elfér a hűtőszekrényben. Egy kevés jéggel megbolondítva könnyű, de finoman édes, hűsítő ital. Hosszú utakra, tikkasztó melegben rendezett kirándulásra, munkával töltött napokra ideális választás!

Kóstold meg te is! Jegeskávézásra fel!

 

(PR-cikk)