Senki nem meri Messi helyett rúgni a tizenegyeseket

Az argentin támadó rengeteg büntetőt hagyott ki az elmúlt időszakban, de a Barcelonánál egy csapattárs sem akarja átvenni ezt a feladatot tőle - írja a 24.hu.

A katalánok vasárnap 4-1-re nyertek hazai pályán a Levante ellen a spanyol bajnokságban. Lionel Messi két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből, ugyanakkor büntetőt is hibázott a világklasszis.

A zseni karrierje során 81 tizenegyest végzett el (válogatott és klubszínekben, a párbajokat is beleértve), és ezek közül 17-et elhibázott, ami ilyen szinten rengeteg. A spanyol El Confidencial feltette a kérdést: eljött az ideje, hogy más legyen a Barcelona ítéletvégrehajtója? A lap úgy véli, igen, csakhogy a csapattársak közül senki nem meri leváltani Messit.

Mint írják, már Pep Guardiola idején is az argentin volt a felelős a büntetőkért, és ez a közeljövőben így is marad. Klubhoz közeli információkra hivatkozva azt is megemlítették, hogy az együttesnél nincs vita a büntetőrúgó személyéről, mert ez teljesen egyértelmű mindenki számára.

24.hu