Sergio Ramos még a bajnoki nyitányon sem játszhat a PSG-ben

2021. augusztus 6. - 19:34 | Sport

Továbbra is várni kell Sergio Ramos bemutatkozására új csapatában, a Paris Saint-Germainben, mivel a spanyol futballista izomsérülése még mindig nem jött teljesen rendbe.

Sergio Ramos még a bajnoki nyitányon sem játszhat a PSG-ben
-illusztráció- (Fotó: AP)

A Real Madrid korábbi csapatkapitánya - aki július elején szerződött két évre a francia klubhoz - múlt vasárnap már kihagyni kényszerült a francia Szuperkupa-meccset, a szezon első hivatalos mérkőzését, amelyen a PSG 1-0-ra kikapott a bajnoki címvédő Lille-től. A párizsi klub pénteki közleménye szerint Ramos szombaton sem állhat rendelkezésre, a PSG a pénteken (ma) rajtoló bajnokság első fordulójában a Troyes vendége lesz.

A 36 esztendős Ramos még madridiként szerzett hosszan elhúzódó sérülést, és a bal combjával bajlódó védő nem csupán a Realban hagyott ki számos meccset utolsó spanyolországi idényében, de nem került be a részben budapesti rendezésű nyári Európa-bajnokságon az elődöntőig jutott spanyol válogatottba sem, amelyben korábban 180 alkalommal jutott szóhoz, és ezzel spanyol csúcstartó.

A világ- és Európa-bajnok hátvéd szabadon igazolható játékosként, ingyen érkezett a PSG-hez, miután a Real Madriddal nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról.

(MTI)

Címkék: Sergio Ramos, PSG