Sikertörténetek avagy hogyan segítik az AniFitt termékek a fogyókúrát

2016. szeptember 29. - 11:45

Egy életforma, egy termékcsalád sikerességének a mércéje nemcsak abban rejlik, hogy valaki megvásárolja a terméket, készít belőle egy kenyeret vagy pékárut és azt mondja rá, hogy finom. Természetesen ez is az elégedettséget tükrözi, viszont az igazi és a megfogható bizonyíték, ha valaki az AniFitt termékek mindennapi használatával és az én tanácsaimmal a sport és a táplálkozás terén eléri a kitűzött céljait.

Sikertörténetek avagy hogyan segítik az AniFitt termékek a fogyókúrát

Az AniFitt termékek egy olyan életmódfilozófiát valósítanak meg, amely során senkinek sem kell lemondania a kedvenc ízeiről, ételeiről ahhoz, hogy karcsúbb és formásabb legyen. A következő két sikertörténet, nemcsak engem, hanem legfőképp az AniFitt termékek hatékonyságát igazolják. A legfontosabb, hogy megértsék, hogy önmagában az edzés nem elég a sikerhez. A siker kulcsát az egészséges és mértékletes táplálkozás és az torna együttesen képezik.

Az első képen látható hölgy két évvel ezelőtt keresett meg azzal a szándékkal, hogy testtömegét szeretné csökkenteni. Azért fordult hozzám, mivel úgy érezte, hogy ez egyedül nem fog menni.

Az első egy évben sajnos nem történt változás a testtömegét illetően, mivel azt gondolta, hogy a heti kétszeri edzés elegendő céljai eléréséhez, viszont a táplálkozással kapcsolatos tanácsaimat, illetve a számára tervezett étrendeket nem vette figyelembe. Nagy csalódás volt mindkettőnk számára, de miután újra értelmeztük a céljait, valamint sikerült megértenie, hogy az edzéshez szükséges a helyes, tehát az egészséges és mértékletes táplálkozás is. Ez időtájt sikerült tökéletesítenem az AniFitt termékcsaládot, amely azért jött létre, hogy pont a hasonló problémával küzdőket segítsem.

A rendszeres sport mellett beépítettem az étrendjébe az AniFitt termékeket, tehát a finomított liszt helyét a szénhidrát csökkentett lisztkeverékek, a cukor helyét az cukorpótlók több ízben, a sütőzsiradék helyét a kókuszolaj, az asztali só helyét pedig a himalájai só foglalta el. Ezt követően a kilók csak úgy potyogtak lefelé. Mindezt úgy értük el, hogy közben a hölgy egy pillanatig sem éhezett, jól érezte magát, energikus és kiegyensúlyozott volt, hiszen a kedvenc ételei égészséges változatban is felkerültek az étlapra.

Fél évvel ezelőtt a testtömeg indexe 41,8 kg/ m2 volt, amely az obezitást jelezte. Ez az érték mára 35,3 kg/m2 –re mérséklődött. A testsúlyát illetően közel 18 kg-tól szabadult meg. A derék-csípő hányados a kedvezőtlen értékről ma már a normál kategóriát súrolja, így pontosan 0,9-ről 0,8-ra csökkent.

A továbbiakban is folytatjuk a munkát. Igaz, hogy már most szép eredményt könyvelhetünk el, de ezzel nem elégedtünk meg.

A második képen látható hölggyel novemberben lesz egy éve, hogy együtt dolgozunk. Ő azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy legyek segítségére az életmódváltásban. A céljai között az egészséges táplálkozás kialakítása, a heti háromszori edzés és a testsúlycsökkentés szerepelt. Úgy vélte, hogy a segítségem nélkül ezt nem tudja megvalósítani.

Kevesen veszik ennyire komolyan az edzéseket, mint Ő. Tudatosította már az elején, hogy a rendszeres edzés és az egészséges táplálkozás egyensúlya mennyire lényeges. Heti háromszor tornázunk együtt, amikor is lelkiismeretesen, teljes erőbedobással és maximális odafigyeléssel végzi az általam összeállított gyakorlatokat. E mellett a mindennapi energiaszükségletét az egészséges táplálkozás alapelvei szerint fedezi, amelynek az építő kövei az AniFitt termékek.

A munkája meghozta gyümölcsét, hiszen a kép és az eredmények magukért beszélnek. Az teste, az izomzata és a tartása teljesen átalakult, de a munkánk még nem ért véget.

Hat hónappal ezelőtt 76,5 kg súllyal rendelkezett. A testsúly és testmagasság alapján a testtömeg indexe 27,5 kg/m2 volt. Az ő esetében ez enyhe túlsúlyt jelent, de még nem obez. Jelenleg 11,5 kilogrammnyi mínusznál tart és ebből adódóan a BMI 23,2 kg/m2-re csökkent, amely egy normál kategóriás érték. A derék-csípő hányados fél évvel ezelőtt még centrális típusú túlsúlyt mutatott, amely főleg a hasra és a csípőre lokalizálódik, de az utolsó mérésen ez megdőlt, mivel a 0,8 a normált jelenti.


(PR-cikk)