SITKA: Több mint ruházat – profi társ a vadászatban!

2018. március 2. - 08:52

A szélsőséges időjárási körülmények, mint az erős szél, a hózápor vagy az eső sem jelenthet ezentúl akadályt, ha minőségi Sitka ruházatban indul vadászni vagy akár túrázni. Főként a vadászat hódolói között vált minden igényt kielégítő kellékké, elengedhetetlen felszereléssé, valamint számos egyéb szabadidős tevénykenység hasznos kiegészítőjévé. 

SITKA: Több mint ruházat –  profi társ a vadászatban!

2005 óta a Sitka mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legmagasabb funkcionális, kényelmi és esztétikai követelményeknek megfelelve csúcsminőségű ruházatot alkossanak profi vadászokkal valós körülmények között tesztelve.

Modern technológiák felhasználásával született meg az a ruházati rendszer, amely bármely körülmények között maximális komfortot és megbízhatóságot biztosít viselője számára.

Részletes kidolgozás, igényes anyaghasználat és megbízható minőség jellemzi a Sitka márka ruházati termékeit és kiegészítőit. Egy olyan funkcionális ruházat - olyan ruházati termékskála kiegészítőkkel együtt - született meg, mely védelmet nyújt a külső környezeti hatások ellen a vízálló, vízlepergető, szélálló, lélegző és strapabíró innovatív textíliák felhasználásának köszönhetően.

Az elemekkel vívott harcban nemcsak a vadászok, hanem minden természetjáró számára optimális megoldást jelenthet viseletük maximális komfortérzet elérése mellett.

A Sitka ruházati termékek és kiegészítők már Szlovákiában is elérhetők!

Tekintse meg a Sitka ruházati termékek gazdag kínálatát üzletünkben - Dunaszerdahelyen a Bartók Béla sétány 743/5 szám alatt, vagy látogasson el weboldalunkra, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot Facebook-oldalunkon keresztül és vásároljon otthona kényelméből!

Elérhetőségeink:

Poľovnícke oblečenie - SITKA GEAR
Bartók Béla sétány 743/5
929 01 Dunaszerdahely

tel.: +421 944 038 775

(PR-cikk)