V dunajskostredskom Nero bare vypuklo peklo: Mladí ľudia sa bezhlavo mlátili (VIDEO)

Zdieľať

V sobotu v noci vypukla hromadná bitka v Nero bare na ulici Gyurcsó Istvána v Dunajskej Strede. Podľa informácií, ktoré nášmu portálu poskytol príbuzný jednej zo zranených osôb, viacerí účastníci konfliktu utrpeli zranenia a takisto vznikli značné škody na zariadení podniku. Polícia v súčasnosti vedie vyšetrovanie tohto incidentu.

Náš zdroj prezradil, že k incidentu došlo pri stole jeho krstného syna medzi polnocou a jednou hodinou ráno počas sobotnej noci. Na zázname z bezpečnostnej kamery v bare je vidieť, ako pri stole, ktorý je najbližšie ku kamere, sedí osem ľudí. Dvaja chlapci na opačných koncoch stola sa najprv slovne pohádajú, následne sa dvaja muži z jednej strany stola presunú k tým na druhej strane. Po krátkom slovnom konflikte a miernom strkaní sa situácia vymkne spod kontroly a nastáva chaos.

Pohodlne sediaci návštevníci na gauči sa zrazu tiež stali cieľom brutálneho útoku, keď na nich niekoľko osôb doslova skočilo. Do víru chaosu sa vrhla aj žena, ktorá v ruke zvierala pivovú fľašu. Zábery po chvíli pripomínajú čistý zmätok – sotva sa dá rozoznať, kto je kto, no aspoň tucet mladých ľudí sa vrhá do divokej bitky. Niektorí sa márne pokúšajú len brániť a uniknúť z besnenia, no s minimálnym úspechom.

Na miesto okamžite dorazilo niekoľko policajných hliadok, aby zabezpečili obhliadku miesta činu. V tejto súvislosti sme oslovili hovorkyňu okresného riaditeľstva polície, Zlaticu Antalovú, ktorá potvrdila, že prípad je predmetom vyšetrovania.

Počas incidentu došlo k viacerým zraneniam a bolo poškodené aj vybavenie zariadenia. Príslušný policajný dôstojník začal trestné stíhanie vo veci výtržníctva. Momentálne prebiehajú kroky na objasnenie udalostí a identifikáciu útočníkov,“  – uviedla hovorkyňa, no ďalšie detaily kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu neposkytla.

Náš zdroj uviedol, že jeho krstný syn bude mať 21 rokov a rovnako aj ostatní účastníci incidentu boli približne v rovnakom veku. „Jedna žena mu rozbila pivovú fľašu o hlavu, pričom mu museli ranu aj zašívať. Dokonca musel navštíviť psychiatra, pretože sa v noci budí v panike a trasie sa,“  – opísal situáciu, pričom dodal, že útočníci sa ani po incidente nezastavili – pokračovali vo vyhrážkach cez správy a písali, že toto je len začiatok.

Bol pobúrený tým, že takéto individuá vôbec zostali po incidente na slobode a že polícia nikoho nezadržala ani po takom vážnom konflikte.

V súvislosti s prípadom sme sa vybrali aj do Nero baru, no dnes popoludní sme ho našli zatvorený a zatiaľ sa nám nepodarilo nájsť kontakt ani na žiadneho vedúceho.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program