A Slovan frusztrált kapusa keményen beszólt egy videóban, a klub törölte a felvételt

A BL-búcsút követően a Slovan Bratislava kapusa, Dominik Greif kemény szavakkal illette saját csapatát egy videóban, a klub azonban rövid időn belül eltávolította a felvételt a közösségi oldaláról.

A Slovan frusztrált kapusa keményen beszólt egy videóban, a klub törölte a felvételt
Fotó: tvnoviny.sk

A Slovan nem kis meglepetésre már a selejtező 1. fordulójában búcsúzott a Bajnokok Ligája idei kiírásától, miután két 1:1-et követően büntetőkkel kikapott a nem túl ismert montenegrói Sutjeska Nikšičtől. A pozsonyiaknak mindkét mérkőzésen kezükben volt a győzelem, viszont az ellenfél mindkétszer egyenlíteni tudott: Pozsonyban a 95., Montenegróban pedig a 93. percben.

A mérkőzést követően egyedül a pozsonyiak kapusa, Dominik Greif mondta el véleményét a kieséssel kapcsolatban. A hálóőr nem kímélte saját csapatát.

„Nincs mit mentegetni. Újfent nevetség tárgyává válunk Szlovákiában. Egész évben rajtunk fognak nevetni. És megérdemelten”

– idézte a hálóőr szavait a SME. A fiatal kapus megszólalásáról készült felvételt a pozsonyi klub a közösségi oldalán osztotta meg, nem sokkal később viszont törölték a felvételt.

„Nehezen találok szavakat. Nem akarok kifakadni, mert olyat mondanék, amit később megbánnék. Rossz vége lenne, ha elmondanám azt, amit gondolok. Csak közhelyekkel dobálózhatok”

– mondta Greif, majd a ráadás perceiben kapott gólokkal kapcsolatban hozzátette: „Kétszer is ugyanaz. Lehet rájuk ordítani, hogy többet ne történjen meg. Nem értem. Ilyen teljesítménnyel nem érdemeljük meg a továbbjutást. Mit keresnénk ott?”

Bár a pozsonyiak alulmaradtak a párharcban, az európai kupaküzdelmektől még nem búcsúznak: vigaszágon átkerülnek az Európa-liga selejtezőjének 2. körébe, ahol jövő héten a koszovói KF Feronikeli lesz az ellenfelük. 

Greif tart tőle, hogy a csapatnak lesz-e elegendő motivációja az újabb ismeretlen ellenféllel szemben.

„Nem tudom elképzelni a jelenlegi motivációt. Egész évben készülsz rá, erre így ér véget. Valóban nevetséges”

– mondta a kapus a törölt videó végén.


Kapcsolódó cikk:

Slovan: „Nincs mit mentegetni, egész évben rajtunk fognak nevetni”


aktuality.sk/para