A Slovanhoz igazolt Vladko Weiss

2020. február 17. - 20:55 | Sport

A Slovanban folytatja pályafutását ifj. Vladimír Weiss – a hírt ifj. Ivan Kmotrík, a pozsonyi klub vezérigazgatója jelentette be.

A Slovanhoz igazolt Vladko Weiss
Fotó: TASR

A 66-szoros szlovák válogatott középpályás szerződése december végén lejárt a katari Al Gharafánál, így szabadon igazolhatóvá vált. A téli felkészülés alatt Weiss a Podbrezová edzéseit látogatta, de már hosszabb ideje arról folyt a szóbeszéd, hogy Pozsonyban köthet ki.

Vasárnap este ifj. Ivan Kmotrík aztán a közösségi oldalán bejelentette, hogy a 30 éves labdarúgó a Slovanba igazolt.

„Vlado remek futballista. Bízunk benne, hogy ha száz százalékos állapotba kerül, a Slovan hasznára lehet. Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznünk vele. Vlado sérülésből lábadozik, ezért időre van szüksége, de bízom benne, hogy mielőbb formába lendül”

– nyilatkozta Kmotrík.

„A Slovan szurkolói, valamint ifj. Ivan Kmotrík miatt szeretnék a legsikeresebb szlovákiai csapatban futballozni. Meggyőződésem, hogy jó döntést hoztam, és bízom benne, hogy két héten belül már az első csapattal edzhetek”

– mondta Weiss.

Ifj. Vladimír Weiss az Inter Bratislavában nevelkedett, pályafutása során pedig megfordult a Manchester Cityben, a Boltonban, a Glasgow Rangersben, az Espanyolban, a Pescarában, az Olympiakosban, a Lekhwiyában és az Al Gharafában.


aktuality.sk/para