Sok a kérdőjel csallóközcsütörtöki benzinkúti tömegverekedés kapcsán

2022. június 7. - 08:00 | Régió

A rendőrség a nyomozás elején tart, egyelőre nem árultak el szinte semmit.

Sok a kérdőjel csallóközcsütörtöki benzinkúti tömegverekedés kapcsán

Mint azt már a múlt héten megírtuk, csütörtökön késő este tömegverekedésbe torkollott egy konfliktus a csallóközcsütörtöki Shell benzinkúton. A Paraméter helyi forrásból úgy értesült, hogy több tucatnyi, kb. harminc ember esett egymásnak, verekedtek és rongáltak. Az esethez végül a nagyszombati rendőrség bevetési egységét vezényelték ki, a kiérkező kommandósok pedig lecsillapították a kedélyeket.

A konfliktus tényét megerősítette Zlatica Antalová kerületi rendőrségi szóvivő is, egyelőre viszont csak annyi konkrétumot árult el, hogy garázdaság és rongálás ügyében indult hivatalos rendőrségi eljárás. Konkrét gyanúsítottakról nem esett szó.

"A rendőrség továbbra is vizsgálja az esetet, a nyomozás kezdeti fázisának szükséges műveleteit végzik. Amennyiben indokolt lesz, nem kizárt, hogy az ügy jogi minősítése változni vagy bővülni fog. A vizsgálat pillanatnyi szakaszában azonban egyéb információkat nem árulhatunk el" - fejtette ki.

Úgy tudjuk, a tömegverekedés indokai meglehetősen zavarosak, mivel az ellenérdekelt felek arról teljesen mást állíttanak. Ez viszont egy személyes vitából eredő konfliktus esetén nem újdonság.

(parameter)