Sok volt az érdeklődő a Selye János Egyetem nyílt napján

2019. február 15. - 07:54 | Kultúra

Hagyományosan február 14-én tartotta a Selye János Egyetem a nyílt napját, ahová diákokat, szülőket, partnerintézményeket vártak.

Sok volt az érdeklődő a Selye János Egyetem nyílt napján
Fotó: SJE

A napot Juhász György rektor nyitotta meg, aki köszöntőjében üdvözölte a jövendő hallgatókat, az egyetem gyakorlóiskoláinak képviselőit, a gyakornoki programban részt vevő vállalkozások – és szociális intézmények képviselőit is. A rendezvényen megjelentek első kézből kaptak tájékoztatást az egyetem három karáról, nyolc tanulmányi szakáról és száznyolc tanulmányi programjáról.

A több mint nyolcszáz érdeklődő betekintést nyerhetett a karok és a tanszékek működésébe, találkozhattak a tanárokkal és tudományos munkatársakkal. Legnagyobb érdeklődés az egyetem tudományos munkáját bemutató interaktív játékok és a nemzetközi partnerprogramok iránt volt.

A jövendő hallgatók tájékoztatást kaptak arról, hogy miért jó egy adott szakot választani, milyen lesz a megszerzett diploma értéke. A díszteremben bemutatkoztak a közös képzésekben részt vevő partneregyetemek is. Az elmúlt évekhez hasonlóan az egyetem képviselői a jelentkezés kitöltéséhez is konkrét útmutatót adtak a helyszínen, és bemutatták az elektronikus jelentkezési felület kezelésének módját. A Selye János Egyetemre való jelentkezés határideje 2019. március 31.


(-)