Sokkoló élményben volt részük a szlovák szellemvadászoknak az elhagyatott szanatóriumban (videó)

Szellemek élnek az elhagyatott szanatóriumban? A Slovak Ghost Hunters csapata rémisztő pillanatokat élt át egy omladozó épületben.

Sokkoló élményben volt részük a szlovák szellemvadászoknak az elhagyatott szanatóriumban (videó)
Forrás: Cas.sk

A pozsonyi szellemvadászok nemrég a Zólyomhoz tartozó Borová horán forgatott egy elhagyatott szanatóriumban. Elmondásuk szerint ez volt eddigi pályafutásuk egyik legrémisztőbb helyszíne.

Már, mikor beléptek az épületbe, egy nő suttogó hangjára lettek figyelmesek. A legnagyobb sokk akkor érkezett, amikor felmentek az emeletre: a hang állítólag azt mondta, hogy távozzanak. A szerkezetek később újra észlelték a női hangot.

A csapat egy kamerát és egy lézert helyezett el a folyosón, majd távoztak. Mikor visszatértek, látták, hogy a lézer a földön hever – a kamera pedig mindent felvett.

„Mikor visszanéztük a felvételt, sokkot kaptunk. A videón jól látható, hogy valami a földre veti a lézert“ – mondta Matej, a csapat vezetője. De ez még nem volt minden! Miután beléptek az épületbe, a csapat női tagját állítólag megtámadta valami – legalábbis erre utaltak a lábán lévő karmolások.

Hátborzongató dolog történt a szellemvadászokkal, kétségtelen, arról azonban nem szabad megfeledkeznünk, hogy egy kis leleményességgel a mai világban már szinte bármit meg lehet oldani.

Cas.sk/para