Sólymos: Az bővülő taglétszám bizonyítja, hogy jó úton haladunk!

2020. október 2. - 09:48 | Régió

Tóth Péter, Szilas polgármestere is belépett a Hídba. Az elmúlt hetek a párt regionális struktúráinak újraszervezésével teltek, de több személyiség is bejelentette, hogy a párt színeiben folytatja tovább, vagy éppenséggel kezdi politikai karrierjét. 

Tóth Péter idestova 10 éve vezeti sikeresen Szilas községet. A 2018-as önkormányzati választáson már a Híd támogatásával indult és lett harmadszor is a Komáromi és a Dunaszerdahelyi járás határán fekvő község polgármestere.

“Remélem, hogy a Híd tagjaként én is hozzátehetek majd egy kicsit a magyar közösséget képviselő pártok egyesüléséhez. Alig fél évvel a magyar parlamenti képviselet elvesztése után már a saját bőrünkön érezhetjük annak hatásait. Legyen szó Komárom elkerülő útjáról, vagy bármilyen egyéb fejlesztésről a déli régiókban. Kell egy olyan párt a parlamentben, sőt a kormányban, amelyik fel meri vállalni a régióink képviseletét és képes meghozni a kellő politikai döntéseket” - mondta Tóth Péter.

Sólymos László, a Híd elnöke természetesen minden új tagnak örül. “Örülök, hogy újabb taggal bővült a csapatunk. Ez biztosít abban, hogy az az út, amelyre a füleki közgyűléssel és a Komáromi Nyilatkozat aláírásával rátértük, jó. A párt az elmúlt hónapokban jelentős átalakuláson ment keresztül és rendezte sorait. Több témában folynak a tárgyalások a magyar pártok képviselőivel és jó úton haladunk az egység megteremtése felé” - mondta Sólymos László pártelnök.

A párt az elmúlt néhány hónapban több új taggal bővült és regionális szinten is tisztújításokra került sor.

(PR-cikk)