Sötét a bőröd, ezért kinyírlak! Ilyen fenyegetés miatt került őrizetbe az idióta szomszéd

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) nyomozója halálos fenyegetés, garázdaság és védett személy fenyegetése ügyében indított eljárást a 41 éves Anton Š. ellen.

Sötét a bőröd, ezért kinyírlak! Ilyen fenyegetés miatt került őrizetbe az idióta szomszéd
Fotó: tasr

Az illető a hétvégén gyilkossággal fenyegetett meg egy családot a privigyei járásbeli Erdőréten (Poluvsie) a család tagjainak bőrszíne miatt. Erről kedden tájékoztatott a rendőrség a közösségi oldalán.

A rendőrségen július 14-én tett feljelentést egy erdőréti nő azzal, hogy a szomszédja halálosan megfenyegette őt és a családját a férje és a fia eltérő bőrszíne miatt. Az ügyben a NAKA szélsőségesség elleni egysége nyomoz, mivel fennáll a szélsőséges bűncselekmény gyanúja. A gyanúsított személyt a Speciális Ügyészi Hivatal ügyészének jóváhagyásával őrizetbe vették.
Amellett, hogy az illető gyilkossággal fenyegette a sértetteket, akik a rendőrség szerint okkal féltették az egészségüket és az életüket, a gyanúsított gyalázta is őket a bőrszínük miatt. 

A Specializált Büntetőbíróság bírója kedden elrendelte az őrizetes letartóztatását, mivel fennállt a veszélye, hogy további bűncselekményeket követ el, vagy elköveti azt, amivel fenyegetőzött.

tasr