A STEGU nemet mond az áremelésre!

2022. június 27. - 10:20 | Régió

Elég volt a napról napra, egyre csak növekvő árakból, ami főleg az építőipar piacán tapasztalható. A termékek sokkoló árai mellett ráadásul még az elérhetőség is nagyon nehézkes. A szlovák piacon már több mint egy évtizede a legjobb áron kínáljuk téglaburkolatainkat, és mindezt ráadásul nagy sikerrel.

Ezt megköszönve mi az árainkon nem változtatunk, sőt egy speciális ajánlattal várjuk kedves Vevőinket!

Téglaburkolatainkat mostantól minden szükséges tartozékkal EGYÜTT, nagyon KEDVEZŐ áron biztosítjuk, ezáltal a piacon a legkedvezőbb m² árat garantáljuk.

Nézzük meg, mit is jelent ez pontosan:

Akciónk keretén belül most 1m² STEGU TÉGLABURKOLAT + RAGASZTÓ + FUGÁZÓ + IMPREGNÁTOR ára egyben: 31,88 EUR ÁFÁ-val együtt (cena s DPH)*

* Kedvezményes ajánlatunk kizárólag a 12 m² feletti téglaburkolat megvásárlása esetén érvényes. Az akció 2022. augusztus 31-ig tart.

Ráadásul minden termékünk azonnal elérhető raktárainkon, sőt a kiszállítást is ingyen biztosítjuk!

Látogassanak el hozzánk a teljesen megújult, modern bemutatótermünkbe, ahol sok más, érdekes termékkel is várjuk Önöket.

Gondolunk itt akár a nagy sikerű fali lamelláinkra, amik ötvözik a minimalista eleganciát a hagyományos formákkal és a fa természetes hatásával. Mindez raktáron, azonnal elvihető, kedvező árakon.

Újdonságként akár otthonról is tehetnek egy virtuális sétát üzletünkben a következő linken keresztül: www.stegu.sk/virtual-showroom


Elérhetőségeink:

Bemutatótermünk:
Malodvornícka cesta 209/2, 929 01 Dunajská Streda

mobil: +421 917 280 411

Facebook, Instagram:

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk, STEGU