Súlyos baleset lett a kormány BMW-jének felelőtlen előzéséből – nyolc ember megsérült

2024. április 3. - 10:42 | Régió

Nyolc személy megsérült, miután közúti baleset történt kedden este az I/19-es úton, Košický Klečenov és Svinica (Kassa-vidéki járás) között.

Súlyos baleset lett a kormány BMW-jének felelőtlen előzéséből – nyolc ember megsérült
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A rendőrség közlése szerint egy BMW szabálytalan előzésbe kezdett, a manőver során pedig összeütközött a szemből érkező Škoda Superbbel és Volkswagen Golffal. A három járműben összesen nyolc személy utazott.

Négyen voltak a Volkswagenben, közülük hárman hét napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, míg a negyedik személy az orvosi jelentések szerint több mint 42 napig lábadozik majd. A Škodában egy személy tartózkodott, ő legalább három hónapig gyógyuló sérüléseket szenvedett. A BMW-ben tartózkodó három személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

A DenníkN úgy tudja, hogy a BMW a kormány egy szolgálati autója, és a sofőrön kívül Marek Eštok külügyi államtitkár, illetve felesége tartózkodott benne. A minisztérium egyelőre nem erősítette meg az információkat.

Az esetet követően egyik sofőr szervezetében sem állapítottak meg alkoholt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljesen lezárták, a forgalmat elterelték.

A rendőrség testi sértés ügyében indított vizsgálatot. A baleset körülményeit vizsgálják.


-para-

Címkék: baleset, karambol, előzés