Süss otthon kenyeret, megéri!

2016. szeptember 22. - 07:56

Az AniFitt szénhidrát csökkentett lisztkeverékekből készült kenyér és pékáru egészséges, finom, friss, és nem kell órákat tölteni a sütögetéssel. 

Süss otthon kenyeret, megéri!

Sokan azért nem próbálkoznak a kenyérsütéssel, mivel azt gondolják, hogy az elkészítése időigényes és mindez mellett sok munkát is igényel. A mai rohanó világban vélekednek úgy is, hogy a munkahelyen eltöltött hosszú órák után már nincs se idejük se energiájuk arra, hogy otthon előkapják a tálat és nekifogjanak kenyeret sütni. Hallottam már azt is, hogy azért is jobb üzletben vagy pékségben vásárolni kenyeret, pékárut, mivel az mindig friss. Az igaz, hogy már bárhol vásárolhatsz friss kenyeret, viszont belegondoltál már abba, hogy az ilyen kenyerek mit tartalmaznak és milyen minőségűek? Bizonyára már Te is voltál olyan helyzetben, mikor megvásároltad a kedvenc kenyered vagy péksütid, hazaérve alig vártad, hogy a családdal elfogyasztjátok, de az túlszáraz, túl kemény, túl puha volt és még jól sem laktatok vele. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen termékek a temérdek mennyiségű szénhidrát mellett számos adalékanyagot és állományjavítót is tartalmaznak, amelyek az egészséged károsítják.

A fenti állítások még a legkisebb mértékben sem mondhatók az AniFitt szénhidrát csökkentett lisztkeverékekből készült kenyerekre és pékárukra. A termékek azért jöttek létre, hogy ne csak én és a családom fogyaszthassunk egészséges, friss pékárut, hanem, hogy Neked is adott legyen a lehetőség! Ne hidd azt, hogy órákat kell majd eltöltened sütögetéssel! Ez tévedés! A termékek használatával egy forradalmian új és egyszerű utat nyithatsz meg a kenyérsütés világában. Hiszen nincs is jobb érzés, mikor valami finomat és egészségeset készítesz a családodnak, akik alig várják, hogy megkóstolhassák. Miközben falatozzák a friss házi szénhidrát csökkentett kenyeret, Te megveregetheted a vállad, hogy egy lépést már megtettél az egészséges életmód felé vezető úton. Én ebben segítek Neked!

A szénhidrát csökkentett lisztkeverékek nagy mennyiségű rostot és fehérjét tartalmaznak, amely számos jótékony hatást kölcsönöznek az elkészült kenyerednek. A csökkentett szénhidrátnál fogva beilleszthető cukorbetegek, magas vérnyomással vagy koleszterinszinttel, székrekedéssel küzdők étrendjébe egyaránt. Kitűnően alkalmazható fogyókúrázóknak és azoknak is, akik az egészséges életmód hívői. Mindegyik AniFitt szénhidrát csökkentett lisztkeverék hátoldalán megtalálod az egészséges házi kenyér receptjét. Nem kell a dagasztáshoz bevásárolnod, mivel ha hozzá adsz 4,5 dl vizet, már készre is gyúrhatod a tésztát, illetve csak az útmutatót kell követned. Ha ezt betartod, akkor a folyamat végén egy hiperegészséges, friss, adalékmentes és szénhidrát csökkentett kenyeret varázsolhatsz a konyhaasztalra.

(PR-cikk)