Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Süttő Marián távozik Galántáról

A 2014/2015-ös bajnoki évfolyamban a nyugat-szlovákiai IV. ligában bajnoki címet szerzett galántai védenceivel Süttő Marián, aki korábban a bősieknél is tevékenykedett. 

Süttő Marián távozik Galántáról
Süttő Marián (balról) novemberben a Nyugat-szlovákiai kerületi válogatott edzőjeként elsőséget szerzett védenceivel a Regions Cup-on (Fotó: www.zsfz.sk)

A szakember a III. liga mátyusföldi újoncával idén ősszel sem vallott szégyent, a galántaiak ugyanis 26 ponttal a tabella 8. lépcsőfokán telelnek. A téli holt idény kezdetén azonban kiszivárgott, hogy Süttő távozik Galántáról. Értesüléseink szerint a tréner távozásához nagyban hozzájárult a klub megromlott anyagi helyzete. Vele együtt egyébként leköszönt posztjáról a galántai Slovan klubelnöke, Zdeno Ottáhel. Fociberkekben azt rebesgetik, hogy Süttő Marián tavasszal a II. ligás szerediek edzőjeként folytatja felfelé ívelő pályafutását.

(ái)