Szaftos szextörténet a galántai intézet pszichológusának ügye 

2018. október 15. - 22:05 | Belföld

A szexuális visszaélések miatt hírhedt, és működési engedélyétől azóta megfosztott galántai Tiszta nap (Čistý deň) nevelőintézet egyik pszichológus munkatársát most már biztosan három év feltételes szabadságvesztésre büntetik.

Szaftos szextörténet a galántai intézet pszichológusának ügye 
Illusztráció (fotó: TASR)

A Trencséni Kerületi bíróság helybenhagyta a Vágbesztercei Járási Bíróság ezzel a döntéssel megegyező korábbi határozatát  - számolt be a fejleményekről a noviny.sk.

Három évvel ezelőtt történt a visszaélés ezen epizódja. Igor pszichológusként dolgozott a galántai intézetben, amikor az egyik alkalommal a kollégáját helyettesítette. Ahelyett, hogy a kábítószerfüggő ügyfelekre szigorúan vigyázott volna, alkohollal kínálta őket, és aztán részegen három lánnyal le is feküdt. 

"Házasságon kívüli közösülést folytatott a kiskorú R.Ľ.-el, D.M.-el és V.L.-el. Miután megszabadultak a ruhájuktól, fogdosni kezdték egymást és aztán szexuálisan érintkeztek." - hangzott el a bírósági  tárgyaláson. 

A 32 éves Igor partnerei mindnyájan 17 évesek voltak. Állítólag egymás között a lányok még fogadást is kötöttek, ki fekszik le leghamarább a pszichológussal. 

noviny.sk

Címkék: Čistý deň, Galánta