Szakmai gyakorlat a környezetvédelmi minisztériumban

2019. május 17. - 09:47 | Régió

Szívügyednek tekinted a környezetvédelmet? Úgy érzed, egy helyben tipródunk, és képtelenek vagyunk megvédeni a bolygót, azon belül pici országunkat a természetrombolástól és a környezetszennyezéstől? Úgy gondolod, fel kell rázni az embereket, ki kell őket rángatni a közömbösségből, hogy megértsék végre, a Földet unokáiktól, tőletek kapták kölcsön, és kötelességük megóvni? Meggyőződésed, hogy többet is tehetnél, tehetnénk? Ráadásul szakmai tapasztalatra is szívesen szert tennél, és a nyarat sem feltétlenül egy strandon akarod eltölteni? Van számodra egy ajánlatom.

Jelentkezz szakmai gyakorlatra a környezetvédelmi minisztériumba.

Oszd meg velem véleményedet, elképzeléseidet, világmegváltó terveidet, ötleteidet. Hátha közösen sikerül őket megvalósítanunk. A miniszternek is szüksége van újszerű megközelítésekre, új látásmódra. Légy a csapatom elkötelezett, lelkes tagja, és ki tudja, talán magasabbra jutsz, mint gondolnád.

Egyhónapos fizetett szakmai gyakorlatot kínálok, melyet az irodámban és a minisztérium más részlegein tölthetsz.

Bepillantást nyerhetsz a szaktárca munkájába, megtudhatod, miből áll azok munkája, akik a környezetvédelem jogi hátterét alakítják.

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődésedet, nappali tagozatos hallgató vagy és nem vagy még 26 éves ne habozz, jelentkezz.

Sólymos László, miniszter

(PR-cikk)