Szándékos gyújtogatás? Holtan találtak egy 46 éves férfit a házában

2019. október 14. - 20:46 | Régió

Vasárnap délután Komáromszentpéterre (Komáromi járás) riasztották a tűzoltókat, miután tűz keletkezett egy családi házban.

A 46 éves férfi házából áramló füstre a szomszédok figyeltek fel. A helyszínre kiérkező tűzoltók nem sejtették, hogy van-e a házban valaki, ugyanis a bejárati ajtó be volt zárva.

Miután a tűzoltók behatoltak a házba, megállapították, hogy egy ágy égett. A tüzet ugyan rövid időn belül eloltották, viszont a füsttől szinte semmit sem lehetett látni odabent. A helyiségek átkutatásakor a szomszédos szobában megtalálták a ház tulajdonosát, aki ekkor már nem volt életben.

A TV JOJ információi szerint a rendőrök vegyi anyag nyomára bukkantak a szobában, ahol a tűz keletkezett. A holttestet átvizsgáló orvos nem tudta megállapítani a halál okát, ezért törvényszéki boncolást rendelt el.

Vizsgálják, hogy mi okozhatta a tűzet, egyelőre nem zárták ki a szándékos gyújtogatás lehetőségét sem. Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség emberölés gyanújával indított eljárást.


noviny.sk/para