Szarháziak!

Nem az a hír, hogy Andrej Danko, a parlament elnöke telepofával cigányozott a TA3 hírtelevízió vasárnapi vitaműsorában, hanem az, hogy ezek után nem szakadt le a parlament plafonja az elkövető fejére. De az sem semmi ám, hogy még a normális sajtó kommentátorainak ingerküszöbét sem igen érte el ez a büdösszájú cigányozás. Így aztán azon is fölösleges csodálkozni, hogy a közemberek tömegei sem tódultak utcára miatta.

Szarháziak!
Fotó: aktuality.sk

A parlament alelnökét, Lucia Ďuriš-Nicholsonovát egyébként azért „cigányocskázta” le Danko, mert az ellenzéki pártok parlamenti képviselői, köztük Ďuriš-Nicholsonová, bizalmi szavazást követelnek ellene plágiumbotránya miatt. Azaz csak annyit akarnak, hogy egyértelmű legyen, a parlament elnöke, Andrej Danko tulajdonképpen egy szarházi tolvaj…!

Tudjátok, hogy miért jutottunk mi itt Európa közepén idáig?

Kizárólag azért, kedves ember- és nemzettársaim, mert a kirekesztő előítéletek miatt jellemzően csak akkor vagytok hajlamosak felszisszenni, sőt, fölordítani, ha konkrétan, személy szerint titeket érint. Holtbiztosra veszem, ha a szarházi tolvaj tegnap cigányocskázás helyett kurva- vagy hülyemagyarozik, akkor a neten meg a „felvidéki“ kocsmákban tapló szarháziak százezrei verik magukat fröcsögve a földhöz. Miközben ezek közül is tömegével cigányoznak, niggerreznek, zsidóznak, buzizinak, migráncsoznak orrba-szájba, napjában akárhányszor…

Ilyen alapon tehát a szarházi tolvaj és a hozzá hasonló gecik tulajdonképpen csak azért tehetnek magasról és vastagon a politikailag korrekt, vagyis intelliges közbeszédre, méghozzá következmények nélkül, illetve büntetlenül, mert a műveletlen, neveletlen, faj- és általában idegengyűlölő, homofób, jellemzően önhibáikból frusztrált szarháziak tömegeivel pettingeznek!

(Többek között, azokkal, akik ahányszor a netre tévednek, annyiszor tömik tele okádó emotikonokkal a kommentjeiket stb…)

Nehogy félreértés legyen, mindez nemcsak ránk, „felvidéki“ magyarokra, a „jaffás” magyarokra meg a  „buta tótokra“ áll, hanem az Európa hátsó udvarában tenyésző valamennyi nációt terheli.

Csakhogy ez igencsak sovány vigasz ám...!

Merthogy csak ezért nem szakad le errefelé a parlamentek plafonja! És sajna, nagyon sokáig még nem is fog. Ezért nem tódulnak az emberek tömegei sem az utcára szarházi vezetőik fejét követelve…