Szellemvadászok rögzítettek valamit a rettegő kajali kislány családjának házában

A másfél éves Tiffany családja már nem tudta, mi tévő legyen, ezért egy szlovák szellemvadász csapathoz fordult - írja a Nový Čas.

Szellemvadászok rögzítettek valamit a rettegő kajali kislány családjának házában
Fotók: Nový Čas

"Egy kajali (Galántai járás) család másfél éves kislánya, Tiffany minden este retteg valamitől. Órákon keresztül csak sír és reszket, szülei nem tudják lenyugtatni. Elvitték már orvoshoz is, de ő csak megállapította, hogy a kislány egészséges, ergo nem fájdalmak gyötrik" - írtuk a múlt héten. A kislány saját szavai szerint állítólag egy vicsorító "csúnya nénit" lát.

"A kicsi elkezd szörnyen sírni, miközben folyamatosan egy irányba néz a szobában. Ha hallanák azt reszkető zokogást...!" - mesélte az édesanyja, a 22 éves Kinga.

A családnál járt már pap is, aki felszentelte a házukat, de ez az aktus is csak néhány napig segített. Felvették a kapcsolatot ezután egy bizonyos Slovak Ghost Hunters nevű csapattal, melynek tagjai múlt szombaton náluk jártak. Elmondásuk szerint kirakják a saját technikájukat, majd azzal rögzítik, mi történik. "Ha valami paranormális történik, egyenesen a kamerán láthatjuk. Végeredményben beszélhetünk is az állítólagos nővel, aki itt van, megtudhatnánk, mit akar, elmondhatja a nevét, ami alapján kiderülhetne az is, miért van itt" - fejtette ki a csapat 32 éves tagja, Matej.

Az édesanya elárulta, hogy az ilyen jelenésekkor ki-bekapcsolódik az áram, és előfordult, hogy leestek kisebb tárgyak a polcról is. Felvette velük a kapcsolatot egy férfi is, aki állítása szerint szintén látja a nőt, aki a ház korábbi tulaja. Az információ, hogy egy nő korábban meghalt a házban, benne volt a korábbi cikkben is.

Szombaton éjjel mindenki elhagyta a házat, csak a "szellemvadászok" maradtak ott. Éjjel kettőkor ők is végeztek azzal, hogy "valami van azon a helyen". "A technikánk valamit rögzített. A helyiségben ott volt velünk a férfi is, aki látta azt a nőt, beszélt is vele, és 50-55 évesre saccolta a korát... Nagyon fura volt, amikor forogtak a kamerák, nagyon gyorsan lemerültek az aksijaik. Tíz percig bírták, máskor egész éjszaka" - fogalmazott.

Hozzátette, egyelőre nem tudja megmondani, miről van szó, meg kell vizsgálniuk a rögzített anyagot. Egy érdekes képet azonban közölt a Nový Čas, melyen a háttérben látszik egy különös arcforma. Hogy a kép manipulált-e vagy sem, azt ennyiből nehéz megállapítani:

(Nový Čas)