Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola 2020-ban is várja a hallgatók jelentkezését!

2020. június 30. - 10:32 | Régió

Az elmúlt néhány hónap történései, eddig nem látott mértékben avatkoztak mindennapos életünkbe. A járvány veszély többek közt az oktatási intézmények működését is csupán az elektronikus kommunikáció szintjére korlátozta. A normalizálódó helyzet reményében azonban, a Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális munka Főiskola, Dunaszerdahelyen lévő kihelyezett tagozata továbbra is várja a jelentkezőket.

Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola 2020-ban is várja a hallgatók jelentkezését!

A Boldog Batthyány-Strattmann László Intézet a következő képzéseket indítja a Bartók Béla korzón található központjában:

  1. Szociális munkás alapképzést, magyar nyelven. A tanulmányi program bakkalaureátusi és a későbbiekben mesterfokú diploma megszerzését is lehetővé teszi.
  2. Alapfokú pszichológiai képzést – szintén magyar nyelven.
  3. Ápolást és betegellátást, szlovák és magyar nyelven egyaránt. E programunk is alapfokú végzettséget kínál.
  4. Szociális munkás mesterképzést magyar nyelven.

A mesterszintű programot folytató hallgatók, valamint a már mesterfokú diplomával rendelkezdők 2020 októberétől „kiegészítő pedagógiai tanulmányok” képzésen is részt vehetnek a hatályos jogszabályok alapján.

További információk a következő weboldalon találhatók: www.unids.sk

Intézményünk együttműködik a Pozsonyi Közigazgatási Menedzserképző és Gazdasági Főiskolával is (Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave).

Menedzsment és közigazgatás alap- és mesterképzést kínál a főiskola Dunaszerdahelyi Kapcsolattartási Pontja.

Elérhetőség:

(PR-cikk)