Szerdán Bősön játszik felkészülési mérkőzést a WKW ETO FC Győr csapata

2019. július 17. - 10:18 | Sport

Radványi Miklós vezetőedző irányításával július 9-én rajtolt el a III. ligás bősiek felkészülése az augusztus 3-án kezdődő 2019/2020-as bajnoki idényre.

Szerdán Bősön játszik felkészülési mérkőzést a WKW ETO FC Győr csapata
Fotó: Kovács Zoltán illusztrációs felvétele  

„Hazai környezetben gyakorolunk, a bősi Parkerdőben, valamint a dercsikai futballpályán. Ami a változásokat illeti Száraz Benjámin vendégjátéka letelte után visszatért a dunaszerdahelyi sárga-kékekhez, Lénárt Ádám pedig a galántaiakhoz került. Zsigmond Kevin a II. ligás tőketerebesieknél folytatja pályafutását.”

„Fontos, hogy a keret kilencven százaléka egyben maradt. Posztokra igazolunk. Száraz helyét az élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező Andrej Maťašovský foglalja el. Természetesen két-három további futballista szerződtetése is számításba jöhet. Előbb azonban kipróbáljuk őket. Filozófiánk nem változott: a tehetséges fiataloknak minél több játéklehetőséget kínálunk. Első felkészülési mérkőzésünket szerdán, július 17-én 18.00 órai kezdettel hazai pályán játsszuk. Ellenfelünk a Merkantil Bank Ligában szereplő WKW ETO FC Győr csapata lesz” – tájékoztatta a Paramétert Radványi Miklós.

ái