Szerdától újra az STV2 műsorán a Laboda

2020. október 13. - 12:09 | Kultúra

Október 14-től visszatér a köztévé képernyőjére a közkedvelt magyar nyelvű riportműsor, a Laboda. Sztárokkal, művészekkel, tudósokkal, érdekes és fontos emberekkel beszélget a szlovákiai magyarság megkerülhetetlen alakja, a költő, tanár, slammer, Laboda Róbert. 

Szerdától újra az STV2 műsorán a Laboda

"2019-ben nyolc adásra kaptunk megbízást a köztévétől. Látva a sikert és nagyon jó visszajelzéseket úgy döntött a tévé vezetése, hogy idén további részeket szeretne látni"

- mondta Duducz Erika, a műsor főszerkesztője.

A Laboda évek óta az első olyan műsor volt, amely egy teljesen új szlovákiai magyar formátumként jelenet meg az RTVS képernyőjén. A műsor 26 perces és minden részben két szlovákiai magyar személyiséget, vagy intézményt, társulást, csoportot mutat be. Az első évadban többek közt Kerekes Vica, Szakáll Kolčák Noémi, Gál Tamás, Hégli Dusan szerepeltek benne.

"Robi egészen közvetlen a kamera előtt is és a legkomolyabb emberrel is pár perc alatt baráti kapcsolatba kerül, így nagyon könnyed, izgalmas és humoros lesz minden műsor"

- tette hozzá a főszerkesztő.

2020-ban az első adás október 14-én 14:55-től kerül az STV2 képernyőjére és a 40. jubileumát ünneplő Csaliban táncoló gyerekekkel és vezetőjükkel, Nagy Myrtillel találkozhatunk a műsorban.

(-)

Címkék: Laboda Róbert