Szeretettel, Ági! – egy különleges könyvkeresztelő Dunaszerdahelyen

2018. március 21. - 10:39 | Kultúra

Március 19-én, hétfőn tartották Antal Ági Szeretettel, Ági! című könyvének bemutatóját a dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola nagytermében.

Fotók: Cséfalvay Á. András – további fotókért kattints!

Antal Ági egymagában is egy intézmény. Jógát oktat, fesztiválokat szervez, kenyeret süt, és lehetne folytatni a sort. Ezek a cselekvések egyszerűen csak szívből jönnek, és rendkívül igazak, őszinték.

Ági finom, lélekbemarkoló "ecsetvonásait" az eseménytelen hétköznapok kiemelt pillanatairól, meseszerű blogbejegyzéseit, és eddig nem publikált írásait a Szeretettel, Ági! című kötetben olvashatja az érdeklődő.

"Azt kell megélni, amit a sors hoz, amit nem önző céllal csinálok. Szeretnék stabilan állni a földön, középen maradni, bármit is hozzon az élet. Nem sírni nagyon, amikor nagy a bánat, és nem ujjongani nagyon, amikor nagy az öröm. Szinte minden arra játszik körülöttünk, hogy kibillentsen bennünket a harmóniából. A legszebbek úgyis az eseménytelen hétköznapok! Amikor nem történik semmi, tesszük a dolgunkat, jóban vagyunk önmagunkkal, megelégedve, hálásan, csendben. Ha ez megadatik, mindenkinek könnyebb körülöttünk." Antal Ági


(para)