„Szétverem a fejed!” – megtámadták a Markíza riporternőjét (videó)

2020. március 4. - 14:28 | Régió

A Markíza riporternője, Kristína Kövešová foglalkozik egy mojmírovcei (Nyitrai járás) modellügynökségben történt szexuális zaklatások ügyével.

Egyre több fiatal lány állítja azt, hogy szexuális zaklatás áldozata lett a modellügynökségben, a gyanú szerint az elkövető a tulajdonos, Peter Rácz volt. A Markíza szerint ezidáig 21 olyan lány jelentkezett, akinek hasonló tapasztalatai vannak az említett ügynökséggel.

A modellügynökséget üzemeltető házaspárt szexuális zaklatással és erőszakkal gyanúsítják. Peter Rácz rács mögött van, felesége, Martina viszont szabadon mozoghat.

A Markíza riporternője, Kristína Kövešová elment a házukhoz, hogy lehetőséget adjon a nőnek megszólalni. Martina viszont elszaladt a kamera elől, majd megjelent Peter Rácz édesanyja, aki húsklopfolóval és sodrófával támadt rá Kövešovára.

„Takarodj innen, mert megöllek. Szétverem a fejed, aztán eltakarodsz” – ordította a nő a riporternőre, miközben megpróbálta kitépni a kezéből a mikrofonját. A tomboló nőt unokája próbálta visszafogni.

Az eset után Kövešová értesítette a rendőrséget, a nőt garázdasággal, veszélyes fenyegetőzéssel és rongálással gyanúsították meg.


tvnoviny.sk/para