SZILVESZTER: Tűzijáték rongált meg egy redőnyt, és eltűnt egy dán dog Dunaszerdahelyen

Viszonylag nyugodalmas éjszakájuk volt a városi rendőröknek Dunaszerdahelyen.

SZILVESZTER: Tűzijáték rongált meg egy redőnyt, és eltűnt egy dán dog Dunaszerdahelyen
Fotó: Paraméter-archív

"Az idei szilveszter különösen nyugodt körülmények között zajlott. Nagyobb verekedéshez, gyújtogatáshoz és alkohol- vagy drogfogyasztásból adódó cselekményekhez sem riasztottak bennünket" - árulta el Baán Róbert őrnagy, a városi rendőrség munkatársa a Paraméternek.

A Városháza téren lévő panelházak egyik lakója jelentett be rongálást, mivel valamilyen tűzijáték kárt tett a külső redőnyében. Az állami rendőrségen viszont aztán nem tett az ügyben feljelentést.

"Szintén ezen a lakótelepen szökött el egy dán dog. A tulajdonosa kifejtette, hogy valószínűleg a tűzijáték miatt ijedhetett meg" - fejtette ki.

A városi rendőrség biztosította a helyszínt a kultúrház előtti téren is a városi tűzijátéknál. Baán Róbert elmondta, hogy viszonylag kevesen gyűltek össze, a legtöbben közülük is a tűzijátékra érkeztek, majd távoztak. "A tűzijáték-szakértő kérésére néhány súlyosan ittas személyt a kollégáknak el kellett küldeniük a helyszínről, mivel túl közel mentek a tűzijáték előkészületeinek helyszínéhez" - fogalmazott.

"A központi riasztó pulton egyetlen riasztást kaptunk az egész éjszaka folyamán" - szögezte le Baán Róbert őrnagy.


Kapcsolódó cikkek:

Kisebb tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat a Dunaszerdahelyi járásban szilveszterkor

Rengeteg alkoholmérgezéses esethez riasztották a mentőket az éjszaka


(szt/para)