„SZÍVEMEN A JEL“ - Csallóközi sztárokkal debütál a Phoenix RT új videóklipje

2018. november 7. - 13:13 | Régió

2018. december 7-én jelenik meg csallóközi Phoenix RT új nagylemeze, Mi kell Több?! címmel. Az év elején gitárosváltáson átesett zenekar végigturnézta az évet, és elmondásuk szerint eddigi munkásságuk legerősebb lemezével készülnek meglepni rajongóikat decemberben.

„SZÍVEMEN A JEL“ - Csallóközi sztárokkal debütál a Phoenix RT új videóklipje
Fotó: Phoenix RT

„Szeptemberre volt beütemezve a stúdiókezdés, viszont annyira szépen haladtunk az új dalok írásával, hogy már augusztusban el tudtuk kezdeni a felvételeket. Úgy ahogy a Piros Karikás Részletek CD-nél, most is Varga Zoli producerrel dolgoztunk együtt. Kicsivel több, mint két hetet töltöttünk a SuperSize Recordingban Törökbálinton.Végül a tervezett 10 dal helyett 11 vadonatúj Phoenix RT dal került a lemezre"

- árulta el a banda dobosa Lépes Feri.

November 5-én jelent meg a trió új klipje, melyet Bíró Máté rendezett. Egy igazi több szereplős videóról van szó, melyben a zenekar mellett feltűnik többek közt a 2017-es Séfek Séfe! gasztrotehetségkutató verseny nyertese Tatai Robi, valamint a dunaszerdahelyi DAC focicsapat két sztárja Vida Kristopher és Vida Máté is.

De rajtuk kívül egy szintén csallóközi festő, Nagy Dani, a versenytáncos és táncoktató Vizvári Csilla, a WUAP és GPC világbajnok erőemelő sportoló Tichý Flórián, egy tehetséges tetováló, Horváth Laci, egy királypiton és madárpók gazdájukkal, motorosok és még jópáran akik a hobbijuknak élnek, vagy olyan szerencsések, hogy a hobbijuk a munkájuk is egyben, és bátran mondhatják, hogy ez egy igazi „örök szerelem”.

"18 szereplő, 6 helyszín, 5 nap forgatás – valahogy így készült a klip. Első körben egy hatalmas hangárban forgattunk Nagymegyeren. Aztán jöttek sorban a szereplők, persze útközben mindig eszünkbe jutott valaki Mátéval, a klip rendezőjével, hogy „áá de jó lenne még ő is…” :D !Viszont ha mindenkit, aki megfordult a fejünkben felkértünk volna, egy estés filmünk lenne most :D Úgy érezzük, hogy szépen összeállt ez a videó. Sok munka van benne, így fel is dobott minket ez a pozitiv fogadtatás."

- részletezte a Phoenix RT frontembere Puss Tamás.

Íme az új videóklip:

A fiúk azt ígérik, hogy a lemezmegjelenés előtt egy újabb klippel jelentkeznek majd, amit a lemez címadó dalához terveznek forgatni hamarosan

"December 7-én jelenik meg a lemez, december elejéig előrendelhető 3 féle csomagban. Köszönjük mindnekinek aki rendelésével támogatja a bandát. Addig viszont tényleg jön még egy klip, és utána pedig december 22-én egy fergeteges lemezbemutatóval feltesszük az i-re a pontot. Sok munka vár még ránk addig, s közben zajlik a Burnout és Nova Prospect zenekarokkal közös turnénk, mely az INDIGO TOUR nevet viseli. Dióhéjban ennyi, további infókért katt facebook oldalunkra!"

- fűzte hozzá Győrög Marci gitáros.

Érdemes figyelni, ezerrel pörög a Phoenix RT!!

www.phoenixrt.eu / facebook.com/phoenixrt / instagram.com/phoenix.rt