Szlovák haragosa volt az luxuskocsikat szerelő eltűnt magyar vállalkozónak

2019. május 20. - 09:55 | Külföld

Bors értesülései szerint a sztárvilágban is jól ismerték a Maglódról rejtélyes körülmények között eltűnt vállalkozót, Pintér Gyulát. Sok híresség szereltette nála luxusjárművét, ügyfélkörébe tévés sztárok, sportolók, celebek tartoztak - foglalta össze a 24.hu.

Szlovák haragosa volt az luxuskocsikat szerelő eltűnt magyar vállalkozónak
Fotó: Bors

A lap úgy tudja, hogy a tíz napja eltűnt férfi luxuskocsik felújításával foglalkozik. A vállalkozó eltűnése napján, muskásruhájában, kedvenc vizslájával, Répával indult útnak fekete Hummerjével.

A kutyát otthonától 140 kilométerre, Szlovákiában találták meg, már az eltűnt férfi családjánál van. Előkerült a Hummer is, az szintén a családnál van, de hogy miért került vissza hozzájuk, azt a nyomozás érdekeire tekintettel nem árulhatják el.

A Monori Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást Gyula eltűnése miatt. Már a szlovák hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe. A lap szerint az ügyben teljes a hírzárlat.

A lap forrásai az Afganisztánt is megjárt férfit kedves, jóindulatú embernek írták le, egyetlen haragosáról tudtak beszámolni: egy szlovák illetőről, akinek van fegyverviselési engedélye. Egyikük azt mondta: Úgy nem indult útnak, hogy ne lett volna nála pénz, hiszen nagy értékű autókkal foglalkozott, olykor milliók is voltak a zsebében. Ezt bárki megneszelhette.

(Bors/24.hu)

Címkék: eltűnt, krimi