Szlovákia Kapitány alias Igor Matovič rendet rak - Európában is...!

Barak László | 2021. március 9. - 14:54 | Vélemény
Szlovákia Kapitány alias Igor Matovič rendet rak - Európában is...!
Fotó: Facebook

Majdnem biztos, kedves, nagyon elhivatott vezetőnk szerzőnk eme meglehetősen teátrális megnyilvánulását, az a tény ihlette, hogy az EMA képviseletében Christa Wirthumer-Hoche azt találta mondani a minap, amíg nem lesz kivizsgálva biztonsági és hatékonysági szempontból az orosz Szputnyik V, nem ajánlott rendeltetésszerű használata.

Egyszerűbben szólva, amíg felelős szakemberek nem deklarálják, hogy használható, nem ajánlott vele beoltani senkit!

Természetesen azokat sem, akik megvesznek érte! Csak azért nem, mert ezek a csakis Szputnyikra vágyók egyáltalán nem felelős szakemberek. Épp olyan érzelmileg túlfűtött laikusok ők, mint amilyen például Igor Matovič.

A Szputnyik V iránt érzelmileg túlfűtött laikusok tömegeitől viszont Matovič annyiban különbözik, hogy míg előbbiek csakis önmagukért, saját tetteikért felelősek, a kormányfő önmagán kívül valamennyi állampolgárért felel. Nem csak azért, mert általa spájzolt be Szlovákia a szóban forgó oltóanyagból...!

Fölösleges kételkedni, Igor Matovič mindezen tényekkel teljesen tisztában van. Ellenkező esetben ugyanis még a kassai reptéren, a nyilvános ünnepi vakcinaköszöntő banzáj közben beadatta volna magának az anyagot... Hogy ezt nem tette meg, a józan ítélőképesség bizonyítéka!

Ami pedig látszólag az Európai Gyógyszerügynökségnek címzett Facebook-posztott illeti, az semmi más, mint fifikus politikusi geg.

Szokványos számítás és ámítás! Ami az érzelmileg túlfűtött laikusoknak és feltétlen híveknek szól!

Azoknak, akikkel el lehet hitetni, hogy Igor Matovičon és a lépést meg a pofáját tartó sleppjén kívül minden velük vitába szálló szlovákiai, sőt, európai „gonosz erő“ abban érdekelt, hogy a Covid 19 a lehető legtöbb áldozatot szedje Szlovákiában...!

Vastagon beleértve az Európai Gyógyszerügynökséget is...