Szombat éjjel megint megtámadtak egy fiatalt a pozsonyi SzNF téren

2019. december 30. - 14:27 | Régió

Az elmúlt hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjszaka ismét megtámadtak egy fiatalt Pozsony belvárosában, az SzNF téren.

Szombat éjjel megint megtámadtak egy fiatalt a pozsonyi SzNF téren
Forrás: Wikipedia

A pozsonyi rendőrség a Facebookon tájékoztatott róla, hogy pillanatnyilag folyamatban vannak a szükséges műveleti intézkedések, melyek a bűncselekmény feltárásához szükségesek. Részleteket éppen a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közöltek.

Nem ez az első erőszakos bűncselekmény, amely decemberben Pozsonyban történt. December elején szintén az SzNF téren, a Szlovák Posta főépületénél találtak holtan egy 22 éves szerb srácot, akit két másik szerb vert agyon. Emberöléssel gyanúsítják őket, héttől tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetők.

December közepén pedig albán fiatalok egy csoportja támadott meg egy Ventúrska utcai klubban egy 26 éves fiatalt, aki súlyosan megsérült.

2018-ban ugyancsak a pozsonyi belvárosban, a Széplak (Obchodná) utcában Juraj Hossu rúgta fejbe a Fülöp-szigeteki fiatalt, Henry Acordát, aki a kórházba szállítása után meghalt. Hossút 9 év börtönre ítélték.

(TASR)