A szomszéd vette észre a földön a vérző kislányt a Dunaszerdahelyi járásbeli faluban

2019. október 5. - 07:02 | Régió

Egy meg nem nevezett, Dunaszerdahelyhez közeli faluban járt a Markíza, ahol egy kislány kiesett a családi ház emeleti erkélyéről.

A szomszéd vette észre a földön a vérző kislányt a Dunaszerdahelyi járásbeli faluban
Fotó: Markíza

A péntek esti híradóban számoltak be róla, hogy egy kis figyelmetlenségből kis híján tragédia lett a faluban. Egy szomszéd vette észre pénteken, hogy az ott élő ötéves kislány a ház előtt sír, és egy kicsit vérzik.

Szavai szerint a házat két nő bérli, akiknek összesen három gyerekük van. Kifejtette, hogy amikor észrevette a sérült kislányt, azonnal kiabált az édesanyjának.

Hamar beigazolódott, hogy a kislány az emeleti erkélyről, mintegy három méter magasról zuhanhatott ki, ahol megrongálódott a korlát

A kislányhoz mentőt hívtak, majd Pozsonyba szállították. A Markíza úgy tudja, a kislány a lábain és a kezein, valamint a fején is megsérült.

A szomszéd szerint a kislány édesanyja nem volt felelőtlen, mindig vigyázott rá, és az erkély korlátját is már rég meg szerette volna javíttatni. A ház tulajdonosa állította nekik, hogy egy ismerősével megjavíttatja, de ez azóta nem történt meg.

A rendőrség Mária Linkešová kerületi rendőrszóvivő szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés ügyében indított eljárást.

(Markíza)