A szórakozásé és a nevetésé volt a főszerep Medvén

2019. június 2. - 19:20 | Régió

Június első napja kedvező időjárással kecsegtetett, így minden adott volt egy fergeteges gyereknaphoz. Az akció Medve község, a Medvei Fiatalok Klubja és a helyi nyugdíjas szervezet összefogásásban került megrendezésre.

A szórakozásé és a nevetésé volt a főszerep Medvén
Fotók: Mátis  Rudolf (További képekért kattints!)

A programok délelőtt tíz órától kezdődtek: először aszfaltrajzolásban vehettek részt a gyerekek, majd délelőtt 11 órától tűzoltó-bemutató következett. Az érdeklődők ki is próbálhatták a tűzoltáshoz szükséges eszközöket.

Mindezek után lovas bemutató volt a terítéken. A gyerekeknek a bemutató után rövid lovaglásra is lehetőségük volt. Délben mindenkinek gulyással, palacsintával, tarkedlival, hot-doggal és kürtöskaláccsal kedveskedtek a szervezők.

A délutáni programok is változatosak voltak. Ebéd után tizenegyesrúgó-verseny következett, majd bicajos akadályversenyen mérhették össze a gyerekek a képességeiket. A további program is a versenyzésre épült: volt kötélhúzás, zsákban futás, talicskás csapatverseny és célba dobó verseny. Nem maradt el az evő- és ivóversenyre sem. A fiatalabbak spagettievő versenyben vehettek részt, a felnőttek pedig sörivó versenyben mérethették meg magukat.

Az egész nap folyamán arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal várták az érdeklődőket, a gyerekek egész napos szórakozását pedig két légvár is biztosította.

A sok program közül mindenki megtalálhatta azt, amit igazán élvez. Az egész nap tele volt nevetéssel és szórakozással.

A szervezők köszönik mindenkinek a részvételt, és ígérik, hogy legközelebb is egész napos elfoglaltsággal várják a gyerekeket a következő falunapon.

(Mátis Rudolf)

Címkék: gyereknap, Medve