Találja meg a tökéletes karácsonyi ajándékkönyvet a Diderot honlapján

2022. december 9. - 10:01 | Régió

Érdemes figyelni, mert hetente megújul a 28 ezer kötetes árukészletük, melyek közt a www.diderot.sk honlapon válogathatunk otthonunk melegében.

Találja meg a tökéletes karácsonyi ajándékkönyvet a Diderot honlapján

A Diderot könyvesbolt kis családi vállalkozásként indult. Az elmúlt közel húsz évben, amióta a vevők szolgálatában állnak, azonban az ország egyik legdinamikusabban fejlődő könyvesboltjává nőtte ki magát. Hogy mi a titkuk? A készségesség, a rugalmasság és a naprakészség.

Magyarország összes olyan könyvkiadójának a kiadványai megtalálhatóak náluk, amelyek színvonalas, minőségi könyveket adnak ki, mint a például a Park kiadó, Magvető, Jelenkor, Libri, Európa Könyvkiadó vagy éppen a Cartaphilus Könyvkiadó, akik a karácsonyi romantika legolvasottabb szerzői közé tartozó amerikai Jenny Hale könyvét adják ki.

Romantikus regények óriási választékban

A Karácsony a Kandalló Vendégházban igazi finomság a léleknek, ideális választás bekuckózós téli estékre. Nem lenne meglepő, ha a napokban megjelent karácsonyi történetre Hollywood lecsapna, hiszen benne van minden, ami az átütő sikerhez kell. Csalódás, magány, remény és olyan önzetlen segíteni akarás, ami felér egy karácsonyi „csodával”. Merüljön el ebben a szívmelengető karácsonyi történetben, és élje át az ünnep meghittségét ezzel a szeretettel teli történettel.

A Diderot könyvesbolt jóvoltából azonban azok sem maradnak karácsonyi bestseller nélkül, akik jobban szeretik azokat a romantikus történeteket, amelyek a régi, boldog békeidőkbe repítik őket, mint a négy sikerszerző, Karin Baldvinsson, Martina Sahler, Anne Jacobs, Hanna Caspian Karácsony a villában – Történetek álmodozáshoz című közös, exkluzív kötete. A lenyűgöző, karácsonyi borítóval kiadott könyv főszereplői más társadalmi osztályból jöttek, más a karakterük, más elvárásoknak kell megfelelniük, de egy dologban ugyanolyanok, mint mindenki. Szeretetre, elfogadásra, szerelemre vágynak. Hogy miképpen és milyen viszályokon, cselszövéseken, buktatókon keresztül találja meg az úrinő, a szolgálólány, a lázadó lelkületű lány és asszony, azt a férfit, aki „olyannak szereti, mint amilyen”, azt a letehetetlenül izgalmas Karácsony a villában – Történetek álmodozáshoz című könyvből megtudhatjuk.

A legkisebbekre is gondolnak

A legszebb, örökké tartó emlékeink közt maradnak meg azok a pillanatok, amikor a téli estéken összekuckózva olvasunk a gyermekünknek, aki izgalomtól csillogó tekintettel követi a mese árját, izgulva a hősért és azért, hogy a legvégén a jó elnyerje méltó jutalmát. Azonban mesekönyv és mesekönyv között is óriási lehet a különbség.

A Diderot könyvesbolt filozófiája, zsánertől függetlenül, hiszen náluk ugyanolyan bőséges a választék krimikből, kalandregényekből, szépirodalomból, mint mesekönyvekből, hogy mindenből csak színvonalas, minőségi alkotásokat kínálnak.

Friederun Reichenstetter Mesék karácsonyig című adventi mesekönyve igazi különlegesség, ugyanis a huszonnégy adventi meséből álló történetet, melynek főszereplője Kari a kisegér, aki elindul megkeresni a Mikulást, a kiadó elbújtatta a könyvlapok közé, melyeket mintha csak egy adventi kalendárt nyitogatnánk, nekünk kell felvágnunk.

És láss csodát, ahogy szétnyílnak a lapok, a mi már olvashatjuk is a bájos és szeretetteljes történeteket, a kis aprótalpúak pedig lenyűgözve csodálhatják a szebbnél szebb illusztrációkat.

Pásztohy Panka író és illusztrátor, ma Magyarország egyik legnépszerűbb „mesemondója”. A több mint tizenötezres követőtáborral rendelkező szerző háromgyerekes édesanyaként kiválóan beletudja magát élni a gyermeki világba és úgy tud szólni hozzájuk, mint kevesen. Pitypang történetei idén újabb kötettel bővültek, Pitypang és Lili - Jó éjszakát Pitypang címmel. Pitypang, a mentett kutyus kalandjain keresztül a legkisebbek azonban nem csupán csodaszép történetekkel találkozhatnak, de mindegyik kötetből, játékos, mesés formában megtanulhatnak valamit az őket körülvevő világról. Hogy mit szeretnénk Pitypang meséin keresztül átadni nekik, azt mi a www.diderot.sk oldalán egy kattintással eldönthetjük. Az azonban biztos, hogy bármelyik történetre is esik a választásunk, nem fogunk csalódni. Se mi, sem a legkisebbünk.

A világon több millió gyerek nőtt fel a Harry Potter regényeket olvasva, várva, mert aki egyszer belépett Roxford világába azt fogva tartja, az mindig visszavágyik varázslótanoncok mese és valóság mezsgyéjén egyensúlyozó, sajátos hangulatú univerzumába, így nagy valószínűséggel már látta Harry Potter történetek előzményét bemutató Legendás állatok: Dumbledore titkai kalandos élete című filmet, melyben a meseregény-sorozatból jól ismert szereplőkkel találkozhatunk ismét. Az azonos című könyvből azonban még mélyebben, még részletesebben megismerhetjük ezt a varázslatos, semmihez sem hasonlítható világot. J.K Rowling - Steve Kloves Legendás állatok: Dumbledore titkai – teljes forgatókönyv c. kötete igazi csemege minden Harry Potter kedvelőnek, rajongónak, kortól függetlenül. Ha pedig szeretnénk gyermekünknek megmutatni izgalmakban és kalandokban bővelkedő mesevilágának egy új oldalát, akkor esténként osszuk meg vele J.K Rowling Karácsonyi malac c. meseregénye főhősének szívmelengető epizódjait.

Mi történik akkor, ha mi a legújabb vagy éppen egy régebben megjelent kötetre pályázunk?

A www.diderot.sk oldalán nagy valószínűséggel megtaláljuk, ha mégsem, akkor munkanapokon 9-től 17- óráig, hétvégén pedig 9-től – 12 óráig a 0908 165 852 vagy a (035) 7701 152 telefonszámon tudják leadni a rendelést. És pár napon belül már várhatják is a GLS futárt.

Mindenhová, az ország legtávolabbi szegletébe is elküldik, sőt 49 eurós vásárlás felett ingyenesen szállítják a megrendeléseket.


www.diderot.sk
www.facebook.com/diderot.sk

(PR-cikk)