Támogasd a dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központot, licitálj erre a csodálatos gyémántgyűrűre!

2021. június 14. - 17:51 | Régió

dunaszerdahelyi Elephant Diamonds luxus ékszerüzlet jótékonysági licitet indított a dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központ támogatása céljából.

Támogasd a dunaszerdahelyi Szivárvány Fejlesztő Központot, licitálj erre a csodálatos gyémántgyűrűre!

Az Életfa Polgári Társulás azért hozta létre a Szivárvány Fejlesztő Központot, hogy elérhetővé tegye a családoknak és gyermekeiknek a különféle fejlesztéseket a Csallóközben. Elsősorban tanulási zavarral, hiperaktivitással, autizmussal, megkésett beszédfejlődéssel fordulnak hozzájuk segítségért.

„A pandémia előtt is nagy szükségünk volt állandó támogatásra, a Covid-19 viszont egy olyan helyzet elé állította a központot, hogy bizony sokszor a megélhetésért küzdöttünk. Éppen ezért nagyon hálásak vagyunk az Elephant Diamonds ékszerüzletnek, hogy úgy döntöttek, segítenek nekünk. A támogatásból több gyermeknek tudnánk segíteni, illetve a központ működése is biztonságba kerülne”

– mondta a jótékonysági kezdeményezés kapcsán Pócs Zsuzsanna, a Szivárvány Fejlesztő Központ szakembere, az Életfa Polgári Társulás elnöke.

Az Elephant Diamonds egy újonnan megnyílt luxus ékszerüzlet Dunaszerdahelyen, amely exkluzív ékszerek értékesítését és egyedi műremekek gyártását kínálja az ügyfeleinek.

Az ékszerüzlet árverést indított a Szivárvány Fejlesztő Központ megsegítésére: az aukció által összegyűlt összeg a Szivárvány Központ fennmaradását hivatott támogatni, hogy az továbbra is segíteni tudjon a rászoruló gyermekeken.

Az aukció tárgya egy csodálatos gyűrű, amely 18 karátos fehéraranyból készült, teljes tömege pedig 2,85 gramm. Kecses formáját egy fő és nyolc oldalsó (egyenként 0,45 karátos) gyémánt díszíti.

Ennek a gyönyörű gyémántgyűrűnek az értéke 2 245 euró. Az árverés 30 napig tart, a kikiáltási összeg 100 euró. Az aktuális összeget minimum 5 euróval lehet emelni.

Licitáláshoz az árverésről szóló Facebook-bejegyzés alá kell hozzászólást írni.

„Ha ön is szeretné segíteni a központot, de nem kíván részt venni az árverésen, esetleg az árverés mellett további adománnyal tudná segíteni a központot, örömmel átvesszük az anyagi hozzájárulást az Elephant Diamonds boltjában, és átadjuk azt a központot működtető Életfa Polgári Társulás képviselőinek. Mindemellett van még egy jó hírünk a játszani vágyóknak:

amennyiben megosztja az árverésre invitáló Facebook-bejegyzést és hozzászólásban megjelöli két barátját, Ön lehet az a szerencsés, aki egy 603 euró értékű exkluzív karkötőt kap tőlünk ajándékba” – áll az ékszerüzlet felhívásában.

Emellett az Elephant Diamonds az árverés ideje alatt teljes bevételének öt százalékával támogatja a Szivárvány Központ működtetését.

(PR-cikk)