Tankkal ment be a boltba borért a hibbant orosz - FOTÓK

Páncélozott csapatszállító járművel hajtott egy üzletnek szerdára virradóra egy férfi az észak-oroszországi Murmanszki területen fekvő Apatyiti településen, majd átmászott a kirakat törmelékén egy üveg borért - jelentette a Hibinform helyi hírügynökség, majd a közösségi médiában egy videó is megjelent a történtekről.

Tankkal ment be a boltba borért a hibbant orosz - FOTÓK
Fotók: Daily Mail - További felvételekért kattints!

Az értesülések szerint ittas férfi a fegyvertelen lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el. Áthajtott egy erdőségen, a településen nekiment egy parkoló autónak is, míg végül a szupermarketnél kötött ki, és bezúzta a kirakatát.

A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzlethelyiségbe. A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában.

A felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek. "Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet (...) és bement egy boltba, hogy reggelre feltöltse a készleteit" - írta le a jelenetet a közösségi hálón valaki, aki videóra vette a hóval borított helyszínt otthona ablakából.

(MTI)