Társai zaklathatták a 17 éves szlovák focitehetséget, aki kizuhant a hetedikről

2019. november 25. - 14:38 | Sport

A Nový Čas járt utána, mi állhat a 17 éves szlovák focitehetség, Adrián Sivoň halála hátterében. A fiatal focista a rózsahegyi kollégiumuk hetedik emeletéről zuhant ki. A körülmények nem igazán ismertek, a lap viszont kiderített néhány részletet.

Társai zaklathatták a 17 éves szlovák focitehetséget, aki kizuhant a hetedikről
Adrián Sivoň (Fotó: Instagram)

Adriánt a felnőtt csapat tagjai is ismerték, fiatal kora ellenére ugyanis már az U19-es csapatban játszott. Kiváló hátvédnek tartották, aki néha már a szabályosság határán lép közbe, de nehéz átmenni rajta. Ők sem értik, mi történhetett. A lap közli, hogy az idősebb játékosok elmondásai alapján Adrián inkább csendes típus volt, de azért nem az, aki egyedül ül a sarokban.

Annál érthetetlenebb a tragédia mindenki szerint, hogy Adrián nem hagyott maga után búcsúlevelet. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy önkezűleg vetett-e véget életének, mindenesetre az idegenkezűséget kizárták.

"Nem volt barátnője, hogy esetleg ilyesmi állna a háttérben. A srácok meccsre készültek, minden rendben volt. Egyszer csak hívtak, hogy Adrián kirohant a szobából, felszaladt a lépcsőkön és lezuhant a tetőről, majd kórházba került. Délután tudtuk meg, hogy a kórházban meghalt" - mesélték a játékosok, akiknek nevét a Nový Čas nem árulta el.

Egy nappal korábban az edzésen ugyanakkor állítólag Adrián valamelyik srácnak azt mondta, hogy megöli magát. "Nem hitték, hogy ezt tényleg megteszi. A társai kóstolgatták, úgy mint a liptóiak egy árvai fiút. Valamilyen zaklatás biztos volt ott a fiúk között, de hogy pontosan mi történt az öltözőben, azt csak a fiúk tudják" - mondta az egyik serdülő játékos.

A klub ifjúsági menedzsere, Erik Kendera elárulta a lapnak, hogy hallották ennek hírét, és éppen ezért az edzőnél is érdeklődtek, de nem sikerült semmit megtudni, mert ő sem tudott róla.

Kapcsolódó cikk:
Hatalmas tehetségnek tartották az elhunyt fiatal szlovák focistát

(Nový Čas)

Címkék: Adrián Sivoň