Tartasz az unalmas őszi estéktől?

2022. szeptember 19. - 11:36

Menthetetlenül véget ér a nyár lassan, és a borongós, hűvös őszi időkben inkább már csak rövidebb sétákra vágyunk, vagyis a hosszúra nyúló szabadtéri programoknak pár hónapra egészen biztosan leáldozott. Te tudod már, hogy mivel fogod tölteni az unalmasnak ígérkező őszi estéket?

A szokványos benti elfoglaltságok természetesen ugyanúgy várnak rád, így bármikor olvashatsz, filmezhetsz vagy akár rakhatsz ki puzzle-t is. Azonban ha elérkezel arra a pontra, hogy kicsit változatosabb időtöltésre vágysz, akkor jusson eszedbe az öntapadós fólia!

Tartasz az unalmas őszi estéktől?

Egy régi bútor új köntösben!

A Wallmaxx Tapéta Webáruház öntapadós fóliáival minden régi bútorba új életet lehelhetsz! Bizonyára neked is van olyan komódod, asztalod vagy éjjeliszekrényed, amelyet bolhapiacon szereztél nagyon jutányos áron, vagy épp örökség útján került hozzád egy viharvert darab, netán volt bérlők feledkeztek meg vásott ingóságukról. Bármilyen kacskaringós úton is került a birtokodba egy felújítást igénylő darab, annyi biztos, hogy szerencsés vagy!

Egy teljesen sima egyszínű és egy tölgy vagy intarziamintás öntapadó fólia segítségével olyan designt varázsolhatsz az elnyűtt bútordarabnak, amit még a lakberendezési áruházak is megirigyelnének.

Nincs más teendőd, mint beszerezni a szükséges öntapadós fóliákat, egy gumibetéttel és maróval ellátott szerszámkészletet, ollót, ceruzát és mérőszalagot, és indulhat is a munka!

A használt bútor jó!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az, hogy a régi bútordarabokat is kellőképpen megbecsüljük.

Egyrészt ha az ódon bútorokat nem kidobod, hanem újrahasznosítod, akkor nemcsak a pénztárcádat kíméled, hanem sokkal kisebb lesz az ökológiai lábnyomod is. Talán nem is kérdés, hogy egy öntapadós fólia előállítása kevesebb energiát igényel, mint egy bútoré, nem beszélve a kettő közti árkülönbségről.

Másrészt pedig a régi idők bútorainak története van, amelyet persze füllel sajnos soha nem fogsz tudni meghallgatni, de gondolj csak bele abba, hogy milyen hátborzongatóan szép, hogy ugyanabba a komódba vagy tálalószekrénybe pakolsz, mint amibe dédnagymamád vagy akár üknagymamád.

Kezdj el inspirálódni!

Ugye mennyire csábító ötlet? Hiszen ki tudna nemet mondani egy-egy szemet gyönyörködtető bútorra, ráadásul egy újonnan vásárolt bútordarab árának töredékéért? És akkor még nem is említettük, hogy mennyire jó érzés lesz elbüszkélkedni a tökéletesen egyedi bútordaraboddal, ami garantáltan nem bukkan fel sehol másutt.

Ha szeretnél ötleteket gyűjteni, akkor nyugodtan keresd fel a képmegosztó oldalakat, ahol rengeteg ötletet és mintát találsz, amelyet akár bátran tovább is gondolhatsz.

A kreatív hobbik örömhormonokat szabadítanak fel a testünkben, segítenek kizárni a külvilágot, és így nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy kikapcsolj, feltöltődj és energikusabban vághass neki a következő napnak!

(PR-cikk)