Tartsd szem előtt a megfelelő mosdóhigiéniát a vendégeid elégedettsége érdekében!

2021. május 12. - 06:50

Egy létesítmény esetében, legyen szó kisebb vagy nagyobb intézményről, a megfelelő higiéniának hatalmas szerepe van. Mivel naponta akár több száz ember is meglátogathatja az adott helyiséget, igénybe veheti az adott szolgáltatást és végigjárhatja a folyosókat, ezáltal rengeteg szennyeződést - baktériumokat, vírusokat és egyéb kórokozókat - hozva az épületbe. Annak érdekében, hogy vendégeid elégedettek legyenek a higiéniával, és szívesen látogassanak meg újra, oda kell figyelned a megfelelő tisztaságra. Higiénia szempontjából a legkritikusabb pont a mosdóhelyiség, amely esetében még tudatosabban oda kell figyelni a mosdóhigiénia egyes elemeire.

Kritikus pontok: a mosdóhelyiségek

A mosdókban rengeteg kórokozó telepedhet meg, annak köszönhetően, hogy egyetlen nap leforgása alatt több száz ember is meglátogathatja azt. Előfordulhat, hogy a látogató nem fordít elegendő figyelmet arra, hogy megfelelő kondícióban hagyja maga mögött a mosdót, vagy az adott helyiséget nem kezelik megfelelően, nem rendelkeznek olyan mosdószerekkel, amelyek nem csak a szennyeződések eltávolításáért felelnek, hanem egyben fertőtlenítenek is, ezzel hozzájárulva a tiszta és egészséges környezethez.

A hatékony fertőtlenítőszerek mellett mindenekelőtt érdemes beszerezni az ideális folyékony szappanokat is, amelyet a Delta Clean Kft. webshopjából könnyen meg is vehetsz. A Whitesoft folyékony szappan mosdóhigiénia szempontjából megfelelő, hiszen képes eltávolítani a kézen megtapadó kórokozókat, mindamellett, hogy bársonyossá teszi a kezet. Bőrbarát pH-értékkel rendelkezik, így kíméletes a kézzel, míg kíméletlen a baktériumokkal. Fél- és ötliteres változatban egyaránt megvásárolható.

A Bluesoft hasonlóan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, azonban csak ötliteres kiszerelésben vásárolhatod meg.

Mosdóhigiénia és a kéz bőrfelületének védelme

Végül a Caresoft habszappan kifejezetten úgy lett kifejlesztve - bőrsemleges pH-jának köszönhetően -, hogy megőrizze a kéz bársonyosságát, és kíméletes maradjon a bőrhöz. A kézmosást még kellemesebb élménnyé varázsolja finom illatának köszönhetően. Használata akkor ideális, ha szappanhabosító készülékkel rendelkezel, amely megfelelő állagban szolgáltatja a tisztítószert.

A Maya Dermre van szükséged, ha az olajos és zsíros szennyeződések hatékony eltávolítására van szükséged. Ez a glicerines kéztisztító paszta adalékként bőrvédőt tartalmaz, így vigyáz a kéz bőrfelületére. 400 grammos és 5 kilogrammos kiszerelésben egyaránt beszerezheted.

Végül kézmosást követően a teljes körű törődés érdekében a Dalena kézkrém nyújthat még nagyobb komfortot. Bársonyossá téve a kiszáradt és repedezett bőrt, védelmet biztosítva és regenerálva azt. Kamillatartalmának köszönhetően nem csak bőrnyugtató hatása ismert, de egyben gyulladáscsökkentő is.

(PR-cikk)