Te, kedves olvasó, hajlandó vagy legalább pár másodpercre elgondolkodni, mielőtt kiokádod magadat a küszöbünkre vírusügyben is?!

Barak László | 2020. november 20. - 22:01 | Vélemény

Komolyan azon töprengek, mit lehet elrontani, ha nyilvánosan belerúg az ember azokba a kedves olvasókba, akik a covidos hírcunami ellenére, illetve következményeként rákattintanak a parameter.sk-ra is. És valahogyan beindulnak tőle...

Te, kedves olvasó, hajlandó vagy legalább pár másodpercre elgondolkodni, mielőtt kiokádod magadat a küszöbünkre vírusügyben is?!
Fotó: TASR

Ha beléjük rúgunk, akkor állítólag olyasmit teszünk, mint annak a boltnak a gazdája, aki bármikor a picsába küldi bármelyik kuncsaftját...?! Akik között a normálisan mosdottakon, vagyis elviselhető szagúakon kívül akárhány szolvens, azaz fizetőképes mosdatlan, büdös is akadhat...?

Azon is töprengek itt-ott, miért van, hogy a Facebookon kommetelők között legalább 70 százalékban nőneműnek azok, akik a legordenárébb módon okádnak kígyót-békát azokra szakemberekre, politikusokra, sőt, a leghülyébbje az újságírókra is, akik nem azt az álhírgyáros mantrát tolják a neten, mint amilyenekre rá vannak kattanva ők, akiknek a legnagyobb ellensége talán a magány lehet...

Miközben ugyanezek kapnak illemtani/erkölcscsőszi rohamot, ha szembesülnek némely lerohadt társadalmi és szövegkörnyezetben egy-egy jó nagy lófasszal...!

Mármint magával a kifejezéssel!

Szerinted, mit lehet kezdeni pld. egy ilyen szöveggel:

Továbbra is félelemben akarják tartani a szülőket, ha nem nyitják ki az iskolákat, nem tudják újból bezárni...!

Ez a rizsa talán nem ugyanaz, mintha azt írná ki a szociális hálóra bármilyen félbehagyott luvnya, hogy csak azért nincs megdugva, hogy szexuális vágyat ébresszenek benne a tudjukkik...?

Vagy olvasd ezt:

Megszülettem anélkül, hogy akartam volna, meghalok anélkül, hogy akarnám, hadd éljek úgy, ahogy én szeretnék, ne más döntse már el mi jó nekem! – tolja egy elbaszott szüfrazsett, aki ha még nem anya, esetleg majd lehet...

Szerinted átgondolta egy ilyen debil, hogy mit tenne, ha ugyanezt a szöveget a saját gyermeke vágná az ő újkori szüfrazsett arcába...?!

És te, kedves olvasó, veled hogy állunk? Hajlandó vagy legalább pár másodpercre elgondolkodni, mielőtt kiokádod magadat a küszöbünkre vírusügyben is?!