Te is otthonról dolgozol?

2022. augusztus 13. - 13:09

Bár alapvetően akad számos olyan szakma, amit bárhol lehet végezni, ezen szakmák és munkakörök palettája jócskán szélesebb lett a pandémia óta. Mára már alig akad olyan munkavállaló, aki ideig-óráig ne dolgozott volna home office-ban, és természetesen rengeteg egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos is dönt amellett, hogy az otthonában rendezi be az irodáját, és onnan látja el a feladatait nap mint nap.

Ahhoz azonban, hogy kényelmesen és hatékonyan tudd végezni a munkádat, feltétlenül szükséges, hogy komfortosan, ergonomikusan és átgondoltan rendezd be az otthoni irodádat. Míg ezt cégek esetében a cégvezetők végzik, addig a saját birodalmadban ezt neked kell megoldani. Ehhez nyújt most neked segítséget a Prémium bútoráruház otthoni iroda kisokosa.

Te is otthonról dolgozol?

Mitől lesz kényelmes egy otthoni iroda?

A komfortos munkavégzés alapja az íróasztal, aminek rengeteg mindent kell tudnia. Fontos tudni, hogy hol szeretnéd kialakítani az otthoni munkaállomást, hiszen a méretnek mindenképpen stimmelnie kell.

További feltétel, hogy az asztal ne legyen számodra se túl magas, se túl alacsony, bár ezen az állítható székekkel lehet némiképp korrigálni.

Hasonlóan lényeges elem az asztallap mérete, hogy biztosan elférjen rajta minden, amire csak szükséged lehet a munkádhoz: laptop, füzet, mappák és iratok, amiket persze nem árt rendszerezetten tárolni az arra megfelelő irattartókban.

Amint a központi elem, az asztal megvan, minden további hozzá fog igazodni - szék, lámpa, dekoráció, szőnyeg, ezért első körben azt válaszd ki, hogy milyen asztal lesz jó neked.

Természetesen a széket sem szabad elhanyagolni, hiszen hiába elég nagy az asztal, ha egy óra ülőmunka után már majd megveszel, úgy fáj a hátad vagy a derekad.

Milyen asztalok és székek közül választhatsz?

A székekkel kezdenénk, hiszen mindenképpen azt ajánljuk, hogy forgószéket válassz, amit persze teljesen a saját stílus- és ízlésvilágodra szabhatsz.

Az asztal már kicsit keményebb dió, hiszen annyiféle stílus, anyag és forma közül tudsz választani, hogy valóban csak rajtad áll, hogy polcokkal kombinált, fiókos, fa- vagy fémvázas, fehér, fekete vagy faszínű asztalt választasz a minimalista, a klasszikus vagy épp a skandináv stílus jegyében.

Fontos a jó közérzet!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy csak úgy lehetsz hatékony és sikeres a munkádban, ha kényelmesen tudsz dolgozni, ha nincsenek idegesítő körülmények, és nem fájdul meg a hátad a kényelmetlen széktől.

Ezért aztán ha tartósan arra rendezkedsz be, hogy otthonról végezd a munkád, akkor mindenképpen gondoskodj a megfelelő otthoni munkakörnyezetről bútorokkal, lámpákkal és díszekkel egyaránt.

Ha valami hiányzik még a tökéletes otthoni irodából, akkor keresd fel a Prémium bútoráruház virtuális üzletét, és szerezz be mindent, amire csak szükséged lehet! Ha kész vagy mindennel, semmi sem ment már meg attól, hogy hatékonyan és sikeresen teljesíts a munkahelyeden nap mint nap!

(PR-cikk)