Teljes gőzzel robog a nyár Nagymegyeren!

Használják ki a kivételesen szép időjárás nyújtotta lehetőséget, és kapcsolódjanak ki a nagymegyeri Thermal Corvinus aquapark és termálfürdőben! Nálunk az egész család megtalálja az érdeklődésének megfelelő szórakozást.

Teljes gőzzel robog a nyár Nagymegyeren!

Júniusban a félfedett és fedett atrakcióban gazdag meleg termálvizes medencéinken kívül már a kültéri sport úszómedencét, az olaszmedencét, valamint hétvégenként a játékelemekkel ellátott gyermekmedencét és a csúszdaparkot is élvezhetik a kedves vendégek.

Az izületi és reumás megbetegedésben szenvedőknek enyhülést nyújtanak a vízesésekkel és hidromasszázzsal ellátott pihenő medencéink, az úszás szerelmesei sportolhatnak úszómedencéinkben, a felnőttek együtt pancsolhatnak a gyerekekkel a családi élménymedencében, mely a vízben töltött közös időnek köszönhetően az egész családnak felejthetetlen élményt nyújt.

Hétvégeken és ünnepnapokon zenés táncos animációs programok füszerezik meg a látogatók élményeit.

Új vitális és szaunavilágunkban a wellness szolgáltatások központi szerepet nyújtanak az itt-tartózkodás gondot feledtető pillanataihoz. Mindenki kedvére válogathat a sokrétű szolgáltatások közül, mint például Halterápia a Garra rufa doktor halacskákkal, masszázsok, pedikűr, manikűr. Egészségesen barnulhatnak a csúcsminőségű Kollagénes álló bioszoláriumunkban, illetve ellazulhatnak az akupresszúrás masszázs alatt.

A szaunázás szerelmeseit várja az infra, gőz, finn és gyógynövényes szauna, valamint csobbanómedence, pezsgőfürdő, jégkút és élményzuhany. Szombatonként szauna show és a különleges illóolajok és aromák teszik még intenzívebb élménnyé a méregtelenítést.

A medencéken kívül a falatozókban is zajlik az élet. A szépen parkosított 8 hektáros zöld területen több mint 24 büfében és 2 étteremben választhatják ki a kedves vendégek a számukra legfinomabb ételeket.

Látogassanak el hozzánk, hisz nálunk az idő élménnyé válik!

Bővebb információ: www.thermalcorvinus.sk 

(PR-cikk)