Területi focikalauz: Egyre értékesebb a balonyiak skalpja

2023. március 31. - 11:04 | Sport

A Csallóközben a felnőttek mezőnyében ezúttal csupán a VII. (AG Sport) ligában küzdenek a csapatok a pontokért. Egy emelettel lejjebb egy héttel ezelőtt befejeződött az alapszakasz, a rájátszás két csoportban a jövő hét végén rajtol el.

Területi focikalauz: Egyre értékesebb a balonyiak skalpja
Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele

Az AG Sport VII. ligában a tavaly augusztus 20-tól veretlen balonyiak Szentmihályfán igyekeznek folytatni irigylésre méltó szériájukat. Alsóházi riválisok párbaja zajlik Ekecsen, ahol az izsapiak vendégszerepelnek. Az izsapiak az idényben eddig lejátszott 18 bajnokin csupán 12 találatot szereztek. Nagy csatára van kilátás Vásárúton és Szapon. Az ellenfelek formájára való tekintettel a kisudvarnokiak nyékvárkonyi pontszerzése meglepetésnek számítana.

Az idősebb ifik V. ligájában a második helyezett nyékvárkonyiak házigazdaként az eddig zsinórban 12 bajnokin veretlen kisudvarnokiak skalpját szeretnék begyűjteni.

Az idősebb diákok IV. ligájában a listavezető nyárasdiak a trónkövetelő bősiekkel mérik össze tudásukat. Egyébként mindkét alakulat eddig 31-31 pontot gyűjtött be.

Alábbi összeállításunkban a péntektől vasárnapig zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

DUNASZERDAHELY, VII. (AG SPORT) LIGA, 19. forduló – szombat, 15.30: Csallóközkürt–Királyfiakarcsa (Világi), Alistál–Nagypaka (Ürögi). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Balony (Hepner); 15.30: Vásárút–Gelle (Köver), Pozsonyeperjes–Baka (Zsigray), Szap–Diósförgepatony (Ürögi), Nyékvárkony–Kisudvarnok (Klempa), Ekecs - Apácaszakállas–Izsap (Barczi).

V. LIGA, IDŐSEBB IFIK (U19), 13. forduló – szombat, 12.30: Pozsonyeperjes–Csenke (Czucz), Nyékvárkony–Diósförgepatony (Bors), Ekecs - Apácaszakállas–Alistál (Szalánczi). Vasárnap, 12.30: Csallóközkürt–Kisudvarnok (Sóki), Gelle–Baka (Illéš), Lég–Nyárasd (Makovický).

(1/2) Cikkünk a következő oldalon folytatódik. Kérjük lapozzon előre: