Területi focikalauz: Folytatódik-e az izsapiak győzelmi (mini)szériája?

Az AG Sport (VI.) ligában a bakaiak és az őszi első pozsonyeperjesiek presztízscsatájára fókuszálnak a csallóközi futballkedvelők. Izgalmasnak ígérkezik a tabellaszomszédok alistáli párbaja. Vasárnap Diósförgepatonyban arra a kérdésre is választ kapunk, hogy folytatódik-e az izsapiak győzelmi (mini)szériája.

Területi focikalauz: Folytatódik-e az izsapiak győzelmi (mini)szériája?
Lelkes Vince illusztrációs felvétele

A VII. liga Északi csoportjában már a hét közepén eldőlt, hogy a békeiek telelnek az élen. Soros ellenfelük, a nagymagyari FC Roma klubvezetése ugyanis arról értesítette a területi szövetség illetékeseit, hogy az együttes nem lép pályára a 14. fordulóban. Ezt követően a sporttechnikai bizottság a békeiek 3:0-ás játék nélküli győzelméről döntött. Természetesen a fegyelmi bizottság is foglalkozik az esettel.

 

A VII. ligában az őszi idényzáró erőpróbái zajlanak.

A Déli csoportban a veretlenül listavezető csallóközkürtiek a vásárútiak elleni idegenbeli diadaluk után a medveiek elleni hazai idényzárón győzelemmel szeretnének elköszönni szurkolóiktól. Tabellaszomszédok mérik össze tudásukat a nagyudvarnoki futballpályán.

 

Az ifiknél szabadnapot tart a mezőny nagyudvarnoki eminense, melynek őszi elsőségét nem veszélyeztetik a riválisok.

 

Szombaton a fiatalabb diákok, vasárnap a kezdők párharcait rendezik.

 

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevét közöljük.

 

DUNASZERDAHELY, AG SPORT (VI.) LIGA, 14. forduló – szombat, 13.30: Felbár–Balony (Szőke), FK Nagymagyar–Nagypaka (Kosár), Felsőpatony–Nyékvárkony (Világi). Vasárnap, 10.30: Szentmihályfa–Ekecs-Apácaszakállas (Klempa), Baka–Pozsonyeperjes (Bors); 13.30: Alistál–Csallóközcsütörtök (Nagy K.), Gelle–Szap-Csiliznyárad (Világi), Diósförgepatony–Izsap (Virág).

VII. LIGA, ÉSZAKI CSOPORT, 14. forduló – szombat, 13.30: Diósförgepatony B–Csallóköznádasd (Klempa). Vasárnap, 10.30: Sárosfa–Nagyszarva (Ürögi); 13.30: Csallóköztárnok–Sárrét (Köver).
 
Elmarad: FC Roma Nagymagyar–Béke.
 
Szabadnapos: Csákány.

DÉLI  CSOPORT, 11. forduló – szombat, 13.30: Királyfiakarcsa–Szap-Csiliznyárad B (Ürögi), Padány–Vásárút (Nagy K.), Csallóközkürt–Medve (Köver). Vasárnap, 13.30: Nagyudvarnok–Csilizradvány (Szőke).
 
Szabadnapos: Hegyéte.

IFIK (U19), VI. LIGA, 14. forduló – szombat, 11.00: Kisudvarnok–Ekecs-Apácaszakállas (Nagy M.). Vasárnap, 11.00: Alistál–Pozsonyeperjes (Csörgő), Sárrét–Nagyszarva (Hodosi).
 
Szabadnapos: Nagyudvarnok.

IDŐSEBB DIÁKOK (U15), IV. LIGA, 14. forduló – szombat, 10.00: Hegyéte–Sárosfa (Vígh).

FIATALABB DIÁKOK (U13), III. LIGA, B CSOPORT, 12. forduló – szombat, 10.00: Illésháza–Szentmihályfa (Lukovics).
 
Korábban játszották: FK Nagymagyar–Gelle, Jányok–Csallóköznádasd, Csallóköztárnok–Csenke, Patonyrét–Lég.
 
Szabadnapos: Csallóközcsütörtök..

KEZDŐK (U11), III. LIGA, 14. forduló – vasárnap, 10.00: Bős–Csallóközcsütörtök (Koczó), 1. FC Roma Nagymagyar–Kisudvarnok (Sóki), Gelle–Nyárasd (Csörgő), FK Nagymagyar–Nagypaka (Zirig), Felsőpatony–Nyékvárkony (Hodosi), Szap-Csiliznyárad–Diósförgepatony (Kozma Emese),  Lég–Ekecs-Apácaszakállas (Nagy M.), Csenke–Hodos (Lukovics).

ái